thumbnail

Tuesday, March 17, 2015

Mood Jauh Disana


Macam dah lama tak update blog..almaklum la takde cerita best pun minggu nie..
Ehh..ade..sekeler pertukaran kenaikan pangkat tu dah keluar dah..alhamdulillah. Aku tau hari ahad, ade orang dari M**A Kelantan wasap aku, tapi aku dapat baca tengok dengan mata sendiri pagi semalam.

Syukur, sebulan seminggu aku tunggu keputusan so alhamdulillah confirm posting HQ. Lega. 23hb ni lapor diri kat tempat baru yang lama..hehehe..tempat aku dulu sebelum ke bahagian sekarang nie.
Nasib baik tak book hotel..aku ingat nak cuti lepas syahmi abis exam sekali lapor diri nanti tak boleh amik cuti 28 hari bekerja. Lepas tu baru boleh cuti..uhuks..

Bertabah lagi la aku..

Dah la minggu ni ketabahan aku kene kuat giler, Eady balik Labuan dah dari sabtu lepas harini diaorang dah ade kat KK sebab hari ni abah mertua masuk wad pasal jantung tu.
Anak-anak lain tak meragam sangat sebab dah besar kan, yang paling teruk meragam ialah Syakirah Irneena tuh.

1001 benda tak kene ko tahu sepanjang abah dia takde nie. Ade je benda yang dia nak berantakkan amukkan tak padan dengan umur 1 tahun 8 bulan tuh..semua tak kene..last-last asyik nak dukung jek..uhuks..dah la aku pun tak sihat sgt nie, batuk dah seminggu lebih dah. Ade je benda yang menyebabkan nak menangis sepanjang hari...grrr..

Amukan pun posing jugak sebab nak send wasap kat abah ;)

                              
Ni gambar pagi tadi

Cakap nak amik gambar terus berdiri tegak macam tu, tapi jangan tertipu dengan muka baik dia nie..bila amukan hilang dah comel tuh..ha..ha..ha..

Cepat la abah balik..penat dah tengok kalender ni..
Tak sabar nak cuti nie..

22 comments:

Ezy Loy said...

ngamok2 pon muke ttp comel..
ihiks

Jueliza Jamani said...

amuk comel tak apa.. izwa.. sila bertabah utk beberapa hari.. daku pernah kena.. phewww rasa time tu perlu sgt en husband tauuu

Nurzakiah Hanum said...

pandainya dia

Mrs Little Voice said...

tahniah izwa...smg tabah mengahdapi dugaan...

Mona Lea said...

comel je muka ambik gambar tu. berdiri tegak betul. hehehe

sudipVSsenduk said...

dia ikut perangai izwa masa kecik kot... like mother like daughter

Nuriesya Nadia said...

Alahaiii kesiannya berjauhan. Mujur kita dah biasa. Ekekekeke. Kalau tak mungkin kita yang amukan puaka. :P

Ibu Lala said...

Macam tu la klw anak anak masih kecil. Rindu abah dia kut. Nak bgtau x pandai. Mengamuk aje la kojenye.

Eye_nee said...

1thn8bln dah pandai mengamuk...comelll sgttt....dgn toncet pokok klapak...

Nieyl said...

Rindu abah dia la tuh kak...
Singgah pagi..:)

Lynda Che Lah said...

akak kan supermommy..

Falsya said...

Sedangkan kite anak baru sorang dh menggelupur kalau somi gie outstation, inikan pulak akak..aduhaii..bertabahlah..

Kira Sakura said...

moga akak kuat dan kuat ye kak. memang mental kena kuat kena psiko diri time suami jauh ni huuu

syakirah kan anak manja abah tu yg dia jadi lain mcm sikit sebab takde bau abah huuu

tahniah sekali lagi kak. tak dapat cuti 28 hari pun takpe la ye tak? asalkan dpt posting kt hq. alhamdulilah ;))))

Mrs. A said...

Salam kenal....
Blogwalking here.

Ezna said...

Moga si Kecik dapat jumpa ayah dia.......

Diana Rashid said...

pandai dah tu tunjuk perasaan..heheh

adianiez AIDA said...

tahniah !!!

Fiza Rahman said...

Tahniah lagi sekali beb. Abah mertua macam mana? Ok?

Aku plak hari2 tgk calender menghitung hari gaji.

Julia Johari said...

Tahniah sis....alhamdulilah...akhirnya Allah perkenankan doa sis...yeyyyy open table jom hahahhaha

hainom OKje said...

Anak abahlah ni yeh....hish mmg manja tau dia ni. Betul ke si kecik yg meragam? Ke mak budak sebrnarnya...hihi
Oh jadinya dpt kat mcm yg awak naklah yeh Izwa. Alhamdulilah....

::EIDA:: said...

under needs pokok kepalakk ehh kelapakkkk HAHHAHA

el said...

hahahah tegak berdiri pun comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang