thumbnail

Monday, April 06, 2015

Bersiaran Lagi


Lama nyer tak bersiaran, duk ade je cuma takde cerita menarik. Duk sibuk countdown nak cuti tapi nak bercuti betul nyer lambat lagi..uhuks..hujung bulan 5 & awal bulan 6 ok! Lambat giler lagi..sabar je la aku. Y__Y

Hari minggu pun tak kemana sejak Eady balik dari Labuan dia busy dengan kerja yang tertangguh. So aku cuma lepak kat rumah je.

#muahciked

So korang thanks sebab ade yang hentak kaki sebab aku tak update..hahaha..sape lagi kalo bukan blogger femes tu..dik Julia Johari tuh! Kemain marah dia sebab akak dia tak update blog..kekeke...

Dan korang, sape yang blog dia dot.com sori okey kalau aku tak BW sebab kat office baru ni segala online radio, segala blog retis ke (ni semua aku tak peduli pun) tapi yang tension nyer sape yang ber dot.com semua kene block tak bleh masuk. Grrr...ape nak buat terpaksa redho je, almaklum masuk tempat orang kan..

Yang pelik, FB..IG & TWITTER boleh plak masuk..aduhhh..

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah :)

mama tisya said...

nasibaik blogspot ok ye..mmg tk best kalo kena blok blog kn..tkleh nk BW

Zaza Abdul Latif said...

haha.. jgn giler kuasa sangat boleh!!!

Inani Hazwani said...

panjang muncung adik. hahahaha

Fiza Rahman said...

Nasib blogspot boleh lagi. Klo suma tak boleh memang sangap lah.

Nad MamaZN said...

kemain muncung anak dara.. ;)

Kakzakie said...

Amboi adik tu apasal muncung bukan main tu:)

Kalau dah tak dibenarkan sebaiknya akur ajelah. Melanggar pun tak baik kan..

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

suka toncet dia . Jengah blog saya kak . tak pakai dot com pun ehehehehe

Kakcik Nur said...

Amboiiii...panjangnya muncung dia... :)

Falsya said...

heiii muncung..boleh geng ngan mek..ahahha

Bitt (double IS) said...

panjangnya muncung

aizamia3 said...

kalau pakai dot com tertanya2.. manalah dak Izwa ni pergi.. walhal tengok ada je online.. rupa2nya kena block yang ada dot com tu..
eemm.. sekejap je tu.. nanti ok baliklah tu..

♥TheOnlyFarah♥ said...

Wee bestnya nk pi holiday...sabar2.. Xlama dh tue..
Pelik jugak yer... Yg fb boleh pulak yer...:)

Sidratul Muntaha said...

samalah
lama sgt tak berblog
selamat berblog ye..
eehhehe

Cik Kumbang said...

Eh..gambar2 header dah hilang ke kak?

Premium Beautiful Expert said...

wah...suka baca blog akak...banyak-banyak blog saya singgah..yang ni paling lama..sbb suka baca cerita akak..huhu

Nieyl said...

hihi...
Same la ngan tempat nieyl ni akak...
tapi klu ari² sepanjang masa mengadap fb bosan gler kot...haha..so,dah x herat sangat daaa...hihi...layan youtube je la ari²

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izwa,
eh3
konsep mana deme pakai tu yer dak
FB,IG & twitter lulus
dot com pulak yang gagal
he3

Nao Mei said...

Betul tu kalau guna wifi ofis...kompem .com tu tak boleh buja..hihi

Diana Rashid said...

kesian la kat kami2 yang pakai dot com ni...sedih cianak tirikan ..

ekekek..saja nak ngada2 sedih.....:)

Bin Muhammad said...

Kena banned dgn .com ke? Sian... Kalau mcm tu, singgah yg blogspot ajer ye... :)

LYAfrina said...

uitt...tomeynyer muncung dia tu

Kira Sakura said...

ohhh mujur kita ni cuma blogspot aje kehkehkeh. tp agak pelik la jugak kenapa block dot.com tp ig fb semua tak block. mungkin website ni virus senang masuk agaknya

Kira Sakura said...
This comment has been removed by the author.
Kira Sakura said...
This comment has been removed by the author.
Kira Sakura said...
This comment has been removed by the author.
Kira Sakura said...

akak sory terrrrr spam. nk delete payah pulak tu. line la ni grrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang