thumbnail

Monday, April 27, 2015

Entry Permulaan


Heh..bukan isnin je bosan tapi hari-hari dah bosan mengadap blog sendiri..dah canne? Nan hado idea nak cerita.Yang ade cerita biase-biase je..
Syahmi sukan sekolah, Syakirah rampas pakwe mama, Sufiya mcm biase dengan perangai dia. Oh jumaat lepas ade ade event tapi takde mood lagi nak hapdet..dah canne?

Sebagai permulaan, nak belanje sikit gambar..nak tarik mood ;)

Event Ariani & Comfort di Jakel Mall

Pagi sabtu laki bini berperangai giler.

Yang ni paling sakitnya tuh disini..

Perampok pakwe ku! Share pun tak kasi..huh.

21 comments:

Kakzakie said...

Cepat dik habiskan ibu dah jeles tu haha.. makin lekat dgn abah adik ni:)

Jueliza Jamani said...

hahaha abis la mama kena jauh2 dgn abah yer..

nurfadilah suardi said...

Comel yer dia.ayo mama dah jeles

❤Kamsiah❤ said...

haha..aksi dua beranak tu yg so sweet...

nur anis said...

kikiki...pakwe dah kena curik budak comeyy..

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Tulisan dan gambar2 dalam entry ni sama2 comel.. :)

Fiza Rahman said...

Habislah mama. Adik dah conquer pakwe mama...hehehe...Sweet gambar last tu ☺

Nieyl said...

hihihi..alamak..
mama ada pesaing la..:P

Inani Hazwani said...

alamakkk ada perompak pakwe kak edzwa. hahaha

Inani Hazwani said...

alamakkk ada perompak pakwe kak edzwa. hahaha

Kira Sakura said...

akak marilah kita kawan berdua kak. deme ni perangai dua orang samaaaa je huuhhh :p

wahida said...

hahaha...comel je dak toncit tu...
teringin nak jumpa dia...

J.M.R said...

sweet giler gmbr last tu..hehe

Cik Kumbang said...

Pewwit ambik gmbr dgn retis :)

Mummydearie said...

Salam singgah!

Kalau dah namanya berebut kasih dengan anak, memang kalahlah jawabnya :)

Zaza Abdul Latif said...

mood dah kemana?? kelaut??!!

Ayu Ayunie said...

sweet je.. huhu

Falsya said...

amboiii..laga pipi ngan retis lagik...jeles aii..ahaha..

hainom OKje said...

Izwa.....dah beruban jugak ye pakwemu hihi....
Suka tengok gambo gedix ngan laki tu...comey

♥TheOnlyFarah♥ said...

hahaha..yg last paling win..=D

adianiez AIDA said...

ha ha...
dia plak terasa nak sharing straw.
romantik!
sure dia tgk mama papa nyer selalu buat ha ha ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang