thumbnail

Wednesday, April 01, 2015

Satu Haribulan Empat


Selamat Hari GST semua!! Yawww...nak tak nak kene terima jugak ;) aku is busy sebab hari ni tarikh yang sama baru dapat kerja yang sebetul nyer. Sedebuk semua sekali datang. Phiew..bertatih nak belajar balik.

Tempat aku yang comel

Tu dah bersusun dah kerja aku nak kene tengok one by one. Senarai nama ade beratus-ratus aku nak kene check. Pelan-pelan, tarik nafas. So korang kalau tengok seminggu dua ni aku timbul tenggelam ni korang kene paham la ye. ;)

Alhamdulillah buat mase ni dunia aku berada dilandasan yang betul, harap ia terus berada dilandasan dan harap jugak jangan ade sesiapa yang " melintas" landasan ini.

33 comments:

Zaza Abdul Latif said...

Hidup GST! Hidup Najib!
selamat menjalani alam GST.. kbye :p

Jueliza Jamani said...

selamat berGST la yer kita

Ha Md said...

tahniah bertugas tempat baru izwa. by the way, unit mana kali ni?

Nuriesya Nadia said...

Selamat hari GST kakak ! Happy working ye. :D

Ezy Loy said...

selamat berhari raya GST!!
maaf zahir batin..
:D

Mona Lea said...

happy gst day to you

NM03 said...

gaji banyak keje pun mesti banyak

hehehe

gurau2 hari gst katanyeeee

jgn le mareee

Farah Waheda Wahid said...

1 April 2015, permulaan hari GST Malaysia... (ha ha ha...dalam nada lagu 1 Muharram boleh???)... happy working darl...

Nad MamaZN said...

selamat bekerja!

Kira Sakura said...

go go power kak. moga dipermudah aminnnn ;)

HeNRieTTa JoSe said...

ok, no crossing...gud luck...

Kakcik Nur said...

Mak nampak ada 'tapawe' bawah meja tu... :)

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

semoga segalanya dipermudahkan hendaknya insyaALLAH.. semoga tiada juga yang melintasi sempadan itu he..he..

Nieyl said...

Selamat Datang GST..
Selamat Bekerja kak di tempat baru...
Singgah sini...

Falsya said...

selamat bergst kak..kihkihkih..

Mrs Little Voice said...

tak tau nak gembira ke nak sedeh ngan GST ni...huhuhu

Aziela said...

Akak masa first day terus dapat sedebuk kat sini dik. Terus jadi incredible hulk akak masa tu

Kakzakie said...

Sebagaimana samada rela atau tak kita kena redah juga GST ni. Sama dgn kerja yg dah menanti itu kena buat perlahan-lahan. Dah biasa kelak pasti pejam mata pun boleh setel.

Diana Rashid said...

Alhamdulillah..masih ada kerja untuk di buat..kan?/hahahah

wahida said...

all the best nok!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izwa,
paham3 :)

Eye_nee said...

Selamat Berjuang...

J.M.R said...

semoga terus berada di landasan yg betul hehe

safurara said...

Saya dh kena GST.akk bila lg.bebehehehe

azieazah said...

Kita nampak bekal awak kaler oren bawah meja. Bawak bekal apa?

Julia Johari said...

Happy working sis. Kerja banyak dpt byk pahala

el said...

1.4 no april fool anymore
is real..realll GST ok hahaha

Bitt (double IS) said...

takut nak lintas...nanti kena langgar train hehehehe

Julia Johari said...

Kakak...entry baru tak de ke...hentak kaki hahahhahah

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

selamat berjuang

♥TheOnlyFarah♥ said...

Suka tak suka mmg kena teri,ma jer gst nie.. Kita wait n see jer apa yg boleh bg manfaat dekat kita nanti...:)

LYAfrina said...

NAK TAK NAK..TELAN... & HADAM

Siti Yang Menaip said...

hihi nak x nak kena hadap gak kan.. mrungut pun x jalan kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang