thumbnail

Thursday, May 21, 2015

Bila Dah Takde Cerita


Ok fine..biler dah takde cerita kita kongsi je gambar yang ade..keh..keh..keh..
Nampak pelik pulak buka blog sendiri setiap hari tapi tak berupdate!
Jadi, kiter tayang je la gambar budak bertiga nie. Tolong jangan jemu ok ;)

Bila ajak selfie dia yang paling over! Heh..

Oh ye pada yang tanye..kereta ni tak bergerak tau..mase ni park kat tepi tunggu Eady hantar Sufiya ke taska sebelum hantar Syakirah ke taska dia jugak.

Yang paling kecik tu..nak peace kekonon nyer!

Ni kejadian sabtu lepas..pukul 6 pagi semua dah terbeliak biji mata. So kene siap kan sarapan makan mandi baru buat kerja sekolah..ini bukan paksaan ok tapi ini sekadar tempoh bertenang dipagi hari sebelum tempoh berperang sampai petang.

Yang kecik tu acah je lebih..duduk tak sampai seminit pastu pegi conteng buku orang Y___Y

Semalam

Lama tak wefie dengan anak-anak. Ni semalam mase tunggu Eady sampai dari parking kereta. Tengok la Syahmi dengan muka peluh nyer! Aku pun mcm gemuk jek..ceh! Salah kamera nie..hehehehe..

17 comments:

Jueliza Jamani said...

samalah aku pun dah takder apa nak story.. kdg2 story pasal masak jer.. hahaha.. ehh this week aku nak buat laksa hahaha...

Nieyl said...

Singgah pagii...
Untung apa...xde modal cter...
tepek gambar bersama anak²..
klu nieyl...tepek muka nieyl kat blog mahu org meluat..hahaha.. :P

Julia Johari said...

rindu anak beranak ni...rindu akak...alahaiiii rinduuuuuuuu la nak cakap apa lagi kan...harap ada event yg boleh kita jumpa lagi...

Aziela said...

Bahagianya rasa bila tengok anak2 tekun mcm tu

sue sue said...

Seronok tengok anak membsar depan mata kan???







http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/free-vitalea-untuk-ahli-baru-shaklee.html

Inani Hazwani said...

Pehhh awalnyaa bangun pukul enam pagi.

Farah Waheda Wahid said...

you tak yah nak gemuk sangatlah darl...mana ada gemss...tak punnnn.... ok jerrr i tengok dah berkali-kali...ekekekeke...

Kakzakie said...

Kakak pulak lebih suka tengok blog yg ada anak-anak macam ini. Jadi terapi minda kusut buat kerja. Lagi-lagi tengok adik tu. Siapalah yg tak geram:)

Nurzakiah Hanum said...

happy fmaily

Zaza Abdul Latif said...

wehhh bila nak selfie ngan aku plak?

Sidratul Muntaha said...

samalah mamac kami
bila keje dah mula kurang
buadk2 pulak perlukan perhatian..
huhuhuh
masak yang pelik2 pun dah tak rajin since dah diet
so tunggu weekend je
memang tggu ade hati baru dapat update blog n jenguk blog kawan2 lain

J.M.R said...

rajin diorang pagi2 dah buka buku ..

~Beb~ said...

beso dah anak2. jeles

aizamia3 said...

ai is suka dengan jawapan last tu.. salah camera bila terasa diri gemuk di dalam gambar.. ekekeke..
next entry dalam blog ai, ai nak pinjam word ni ek.. ;)

ewanthology said...

janji update :-)

Falsya said...

Suke tgk gamba yg first tuh..time selfie tuh akak rapatkan muke dekat cermin nyeah smp ade pantulan..*sebijik sesgttttt*..;)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izwa,
hamboih3
sitecit tuuuuu
sakan kalo bergambor yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang