thumbnail

Thursday, June 04, 2015

Cuti Sekolah Menjelma Lagi


Update dari bilik hotel, gitu :)

Setelah hampir 6 bulan tak bercuti sekaranglah masa nyer..phieww..penat menghitung hari. Anak-anak biase je tapi mak dia orang memang lebih sangat pun..hihihiii :)

Sambut anniversary sekali la senang citer.


Menumpang buggy.

Kemain wefie mase naik buggy..kemain licin licau muka abang syahmi dek kerana Oppo. Yang lebih teruk kemain lagi budak kecik yang tengah tu..

Menumpang bermalam

Yang paling depan tu la yang paling excited nak pegi cuti..kehkehkeh..kalah budak yang sekolah. Later kiter citer okey. Daa..

25 comments:

mama tisya said...

slamat bercuti

Julia Johari said...

6 bulan tu menungguuuuu...haruslahhhhh tak sabar kak izwa...happy sgt2 tgk adik mok syg tu berenang kemainnnnnnnnnnn....hehehhe

gnor gnur said...

selamat bercuti.. suka baca blog ni.. jemput ke blog kak ye.. tq

Nurzakiah Hanum said...

syoknya cuti2

Jueliza Jamani said...

wah... syoknya...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Happy holiday Idzwa..
Anak2 akak pun dah sibuk ajak gi holiday..
Paling tak pun mesti balik kg kan..
Menziarah orang tua..

Fiza Rahman said...

Bestnya. Siapa yg tak over klo nak gi bercuti kan.

safurara said...

sampai harini sy jelesss!

Kakzakie said...

Budak gebus sorang tu siapa tak kenal sengih dia. Geraaaam aje tengok dia tu kan:)

Ipah Kholipah said...

selamat bercuti :)

Zaza Abdul Latif said...

Ya tau.. apa2 pun mak kau yang selalu over dari 3 beradik tu!!! hahaha

Nad MamaZN said...

hepi holiday! :)

Lynda Che Lah said...

syoknya hibiscus kan kak..
happy holiday mama izwa

nur anis said...

selamat bercutikak..:)

Falsya said...

happy holiday kak..jeles kite..nak cuti jugekkkk..

Falsya said...

happy holiday kak..jeles kite tau..nak cuti jugek...

aizamia3 said...

sama2 puas.. sama2 seronok.. ;)

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

wah.. bestnya bercuti.. klu akak pun selalu lebih excited dari anak2 hehe..

Inani Hazwani said...

syok wooo pi bercuti :D

Siti Rohaida Yusof said...

happy holiday idzwa..

::EIDA:: said...

baru nak tegur kemain berkilat muka abg hihhi! Oppo ehh? ramai review oppo pic cantik! hmmhmmm

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assaam izwa,
saaaamaaaaa laa
kalo bab nak cotik2 ni iols pun orang yang paling hover excited he3
tapi sekang ni my boboboy pun dah mola nak hover
menurun ibu dia la tu he3

LYAfrina said...

hahha..bukan bdk sekolah je..kita y bekerja ni bila dpt pluang bercuti..fuhh..mmg syok sgt2..

Kira Sakura said...

kalau akak bercuti yela orang kata bawak anak cuti sekolah. kalau kira niiiiii kena perli sebab anak kecik lg sekolah pun tak reti pfttttttt

hainom OKje said...

Selamat bercuti Izwa....balik nanti harus keluar satu adik baru ni hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang