thumbnail

Friday, May 08, 2015

KePOYOan Sangat Nie!


kof..koff..koff.. *poyojeni!!*

Update sekejap la sebab masuk office hari nie..eh aku cuti ni sebab pagi ade blog job..
Dapat la jumpe Hanim, kak SuriaAmanda, ofkos Farah Waheda & kak Erna (alahai kak..nanti saya cari link okey..sedih tak sempat bergambar la kiter tadi..)

Sempat dating kejap dengan cik abang tuh sebelum dia pegi solat jumaat. Korang jangan percaya sangat dengan gambar tu! Tu propa je lebeyyy...poyo ya amat laki bini tuh..ha..ha..ha..
Aku yang gedix sgt nak tangkap gambar kat situ sebab dinding dia cantik giler! Terus pakse Eady utk amik gambat..haa..baca sekali lagi PAKSA EADY okey..kihkihkih..

Takde ape nak cerita cuma rase nak tunjuk kePOYOan laki bini ni jek..koff koff koff.. >_<

23 comments:

Mrs Puex said...

mane ade poyo..

loving loving apee..

dinding tu je yang poyoo sebenarnye..koff koff koff..


-mrspuex-

fifie feyca said...

suweeet jek.... ^_^

Kakzakie said...

Siapalah yg tukang ambikkan gambar ni:)

lia ummiirfan said...

phewittt..! :))

Mama Niza said...

comelah tu, akk pun ntah bila dapat date dengan husben cenggitu,,, hihi

Farah Waheda Wahid said...

sweetlahhh, mana ada poyo...hik hik hik, masih teringat-ingat lagi you gelak tadi darl... nanti next week i nak tengok you gelak macam tu lagi ek?

Hanis Azla said...

as-salam izwa..

kepoyoan yang manis.. i like :)

Falsya said...

kate detim berdua tp sapo snap gambo..jeng3..ahahha

mama tisya said...

sempat lg dating ye..untung la

- dieyana - said...

cantik dinding...pandai laki bini ni mempoyokan diri..khihkihk

Julia Johari said...

Macam dekat KFC Quill Mall je ni...penah mkn kfc situ ada port gini hahahhaha

Mia Kassim said...

Sangat suweet kepoyoan ini :D

aizamia3 said...

as long hb bagi kerjasama oklah.. hehehe..
sama macam akak, dulu hb akak tak suka selfie bagai ni tapi sejak adanya dak Nuha ni baru dia bagi kerjasama sikit.. sikit jelah.. hehehe..

Aziela said...

Aura percintaan tu jelas dik...hahaha

Ayu Ayunie said...

haha.. sweeeetttt sesgt nih!

Azian Elias said...

Ok lah tu dia sporting.. kalau hubby akak jgn harap lah.. hee

MizzTina said...

poyo yg suwit..

Sham said...

Erm poyo sssngat...jeles i...kikiki...moga korg kekal bahagia till d end...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

J.M.R said...

dinding tu menambahkan lagi ke'sweet'an gmbr ni

Inani Hazwani said...

Ehem ehm. dating nampak :D

Kira Sakura said...

mana adik mok? dia tak jeles ke mama tangkap gambo dengan abah dia tu? kehkehkeh

::EIDA:: said...

sapa sapa kata poyo? meh nak cepuk! jeles lewteww diaorang, ida tgok suweett muettt jekkk hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang