thumbnail

Thursday, May 14, 2015

Tak Ada Apa


Buku nota

Sekarang dah tak banyak benda nak share. Lagipun dah matang kan..ha..ha..ha tetibe aku dah matang pulak jadi tak semua benda nak diceritakan. Kalau dulu waktu zaman bodoh-bodoh sampaikan benda ape aku makan pun nak cerita.

Gambar tu sekadar hiasan, itu la buku nota kerja aku setiap hari kalau ade peminjam call. Ye aku memang addict dengan family sendiri. Memang setiap masa nak diaorg ade depan mata. Jadi takde orang nyer gambar pun jadi la. Aku tak peduli orang nak cakap ape walaupun aku ade dengar angin lalu cakap aku ni addict sangat dengan family sendiri sampai takde kawan langsung. Korang tak duduk dalam kasut aku tak tau ape kehidupan aku dari kecik macam mana jadi jangan berani nak mengata macam-macam pasal aku. Kenal aku dulu, kawan dengan aku dulu baru korang tahu sapa aku. Okey?

Kata nak BW pun tak sempat, sekadar drop komen kat blog yang biase aku kunjung je yang dah biase aku singgah tu. Yang baru sori ok ahkak tak sempat deknon..nowdays ahkak busy kalah pak najib..eh? Hehehehe...takde la..aku sekarang enjoy giler dengan kerja baru nie yang busy yang kadang-kadang kene maki, yang selalu kene marah tapi ntah aku memang seronok lah dengan kerja baru nie. ;)

So korang, if aku ade makne nyer ade la ye..if takde makne nyer aku tengah berzikir dalam gua ok..hehehehe.... ;)

30 comments:

asyifa mustaffa said...

Nk tau.. izwa keje bhgian kredit ke? Haha... tetiba masuk x dak salam...tnya org keje mna...huhuhu..m

- dieyana - said...

hai idzwa..moga awk dan keluarga sentiasa di bawah rahmat-Nya...smile! ;-))

Fiza Rahman said...

Lagi bagus addict dengan family dari addict dengan benda lain khenn. Peduli lah apa orang nak cakap.

Jueliza Jamani said...

aku pun bz gak weh.. macam nak nages jer hadap benda ni.. tangan 2 tp keje kena buat tgn dah macam sotong..

SalbiahM said...

tak apalah addicted dengan keluarga sendiri.kita susah memang selalunya diorang yang ada untuk kita kan..

Mar Mansor said...

mulut orang memang tak daya nak tutup

Kira Sakura said...

addict dengan family sendiri. rasanya kira pun sama. tapi tak berdosa pun kan. bukan kacau orang lain

Lea Ismail said...

betul tu. kalau leh nak anak dan suami didepan mata 24 jam. hihhihi. rindu kat anak ni........

lieyalatif said...

amboi busy sgt tu izwa.....hehheeh

betul tu izwa...takkan semua bende nak di blogkan kan.... lagi2 bende remeh yek tak....tapi takpe laa asalkan tak pencen terus sudah heheheheeheh

Julia Johari said...

kak wawa i missssssss u...sambil lambai2 dari Parlimen hahahhahahha dekat tapi jauh acaner nak jumpa...sogo jom kak

Nurzakiah Hanum said...

ye la x semua benda nak di blogkan

Nieyl said...

hihi...matang is good apa akk.. :)
ala..nieyl nie kat opis nie segan nak letak gambar suami..fhm² jela..kang mulut org..hihi..byk letak gambar sendiri..Syok sendiri..hahaha :P

Nad MamaZN said...

biarla kita addict dgn famili kan dr addict dgn menda ngarut yg tah pape tu huhu..

Kakzakie said...

Bila dah busy memang begitulah jadinya...

Ha Md said...

saya harap, dpt bertembung dgn awk lainkali. kot2 boleh terjumpa syakira yg gebus itu.. hihi..
haritu masa nampak awk bwh jejantas dpn maju junction hantar syahmi naik van rasanya, tapi tgh setel hal kt tabunghaji, by the time nak pergi tempat tu semula utk tegur, awk dah takde.

Mimie_Zatun said...

Bila bz mmg x sempat menulis

Falsya said...

kite nie lagi la..mmg xleh nak ade gambau family yg muke semenggah skit..kalau x apaknye wat muke..anaknye yg wat muke..lg teruk bile dedua pun buat muke..haiyooooo..

wahida said...

aku pulak jenis malas nak amek pusing apa org ckp pasal aku..bukan takde org ngata....yg drop komen mengutuk tapi pakai nama anonymous pun ramai...

selagi aku tak kacau hal orang, lantakkan situ...aku anggap je orang2 tu dengki ngan aku...hahaha..

Ayu Ayunie said...

sama la kita kalau ada benda nak share je la baru kiter berblog.. huhu..

Inani Hazwani said...

Hai akak busy. Ihiksss. :D

Zaza Abdul Latif said...

meh nak try duduk dalam kasut kau sehari dua.. eh tak nak lah.. nanti dalam kasut bau kaki.. busuk! hahahaha

Bitt (double IS) said...

kasut saiz ape? ;-)

Cik Kumbang said...

xmuat sbb kaki kecik kekeke :p

Puteri Beribiru said...

buku nota tu nampak biasa tapi luar biasa..haha sebab ada details penting dan paling mahal gambo family..bagus awak ni..
family first..dari gegambo selfie sendiri baik gambo family ye dak..?huhu

~Beb~ said...

tapi aku ttp respect dgn kerajinan ko melayan semua benda ni. aku hangat2 tek ayam ja weh. satg bosan sepiiiiiiiiiii. gah!

SEINDAH SENYUMAN said...

singgah sebentar

J.M.R said...

bz ngalahkan pak najib ye..seb baik rosmah takde kat tepi haha

❤Kamsiah❤ said...

akak pun mengalami sindrom malas nak berblog dah ni hehe

::EIDA:: said...

alah family kita ape salahnya addict hahhahahha

Efa Nur said...

busy busy pun, mesti family first hehe
semoga bahagia selalu kak di samping keluarga tersayang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang