thumbnail

Monday, May 18, 2015

Terima Kasih Kakak!


Terima kasih kak Zakie! :)
Hadiah dah sampai hari jumaat tapi izwa cuti jumaat lepas jadi hari ni baru buka hadiah nyer.


Terima kasih sangat untuk sejadah kecik tu, boleh guna untuk bercuti hujung bulan nanti.
Sejadah kecik yang ade kat rumah tu dah jadi hak milik si kecik tu..jangan la sape-sape usik, nanti direbutnyer..he...he..he..

Terima kasih banyak kak, izwa suka sangat semua hadiah ni walaupun mase teka haritu izwa main bantai jek.. :D

20 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah Izwa.. itu namanya rezeki yg tertulis utk Izwa walaupun main bantai jer :)

Kakzakie said...

Alhamdulillah dah sampai.. lambat betul sebab kakak post the next day selepas teka-teki tu..

Nieyl said...

wah!best nyer...tahniah akk...

♥ ROS ♥ said...

Ya allah bestnye dpt hadiah kak zakie... tahniah2 😘

Inani Hazwani said...

Wahh seronoknyaa :D

Tie HT said...

Tahniah izwa :)

Falsya said...

wahhh bestnyeee..alhamdulillah rezekiiii..;D

Bitt (double IS) said...

Congratulations

Kira Sakura said...

wahhhh tahniah kak.

dulang emas tu pun hadiah ke?

Daddy Ziyyad said...

siap ada surat bertaip lagi tu...hahaha

Diana Rashid said...

Tahniah ye,..

Bahrain Ramlan said...

cantik dapat hadiah. hehehe

http://www.adarain.com/

Fiza Rahman said...

Tahniah.

el said...

hadiah yg awesome :)

J.M.R said...

best best..dapat hadiah comel2 ni

mama leen said...

takde lebih ke.. hehe

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah... rezeki yang tertulis untuk mu....

Efa Nur said...

bestnyaa dpt hadiah... TAHNiah kak :)

Zaza Abdul Latif said...

tumpang gembira lah untuk kau sebab aku tak dapat ;P

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izwa,
waa
tahniah3
rezeki3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang