thumbnail

Wednesday, June 17, 2015

1st Time Anak Warded


Mase Syahmi cuma halfday je warded itu pun sebab sunat.
Yang nie..hmmm..



Syakirah down with fever dah 6 hari. Setakat ni alhamdulillah semua ujian darah ok, warded sebab dia terlalu lemah sebab tak makan tak minum. Bergantung pada susu badan semata.

Harap harini dah boleh balik, aunty uncle doakan Syakirah cepat baik ok! 

Cepat sembuh dik.

Mama nak masak sahur ni..hmmm...tapi...nampak gaya mcm mama kene sahur sini je..


20 comments:

Sura Mohd said...

kesiannya..Get well soon Syakirah..
Anak akak 3 mggu lepas pon demam jugak..seminggu demamnya..mmg risau sangat sebab minum susu jer..rupanya tonsilitis..sbb tu dia tak boleh telan..

Nurzakiah Hanum said...

semoga cepat sembuh

Siti Rohaida Yusof said...

Moga cepat sembuh ye..kesiannya dia..

ZaLina BLank said...

get well son syakirah. aktif seperti biasa.

mama tisya said...

smoga cpt sembuh..bila ank warded , mmg riso sgt...pernah ms tisya warded dlu..ngan kita skali tk sihat...pernah beraya kt spital tp raya aidiladha la

Kakzakie said...

Allahurobbi.. sedang diuji kisahnya.
Sabar Idzwa. Teruskan usaha dan doa

Tak apa di rumah En Eady pandai mengurus kakak tahu.

sudipVSsenduk said...

Allahuakbar. Moga cepat sembuh dan kembali sihat ya sayang.
Banyakkan berdoa dan selamat berpuasa Izwa.

Nad MamaZN said...

Allah... :(
semoga cepat beransur baik ye..
bertabah ye buat mama n ayahnya

el said...

semoga cepat sembuh ye dik
iols pun ritu yg kecik warded 3hr2mlm

Fiza Rahman said...

Dugaan. Smoga dik mok comel cepat sembuh. Kuatkan semangat yer mama. Take good care of yourself too. Selamat berpuasa.

Pengalaman sendiri jaga anak kat spital. Memang tak cukup rehat dan tak cukup tidur. Kimi dulu 3 kali warded due to bronchitis, viral fever & Paling lama dok spital masa kena rotavirus dulu. Bertabah yer babe.

nur anis said...

siannya.. anak saya pun tengah demam.. tapi alhamdulillah dia nak makan.. moga cepat sembuh ye sayang..

nur anis said...

siannya.. anak saya pun tengah demam.. tapi alhamdulillah dia nak makan.. moga cepat sembuh ye sayang..

Chekgu Azrine said...

Cepat sembuh

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Semoga adik cepat sembuh dan dapat cepat2 keluar dari hospital..
Salam ramadhan untuk izwa.. take care ya!

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...selamat menyambut bulan Ramadhan n selamat berpuasa...:)

semoga cpt sembuh yer syg...

Falsya said...

sedih betul tgk kalau anak sakit..take care u both..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izwa,
memang sedeh tengok muka anak time sakit
get well soon sayang

Zaza Abdul Latif said...

Kak Zaza harap adik cepat sembuh tau..

Nora Karim said...

Mama pun kena take care tau..?! Ni dugaan bulan ramadan... moga ada hikmah selepasnya... amin insyaAllah.

Kira Sakura said...

serius. kira takut sgt kalau anak warded ;((((((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang