thumbnail

Thursday, June 18, 2015

Confirm Syakirah Denggi!


Semalam

1st time la jaga orang kene denggi. Gelabah runsing takyah cakap la..hati ni mcm nak pecah bila doktor cakap confirm denggi.

Tak tido malam dibuat nyer..dah la dengan Syakirah ni bangsa if sakit demam akan melepet terus tanpa ada-ada bunyi rengekan. Ek ek pun nan hado giler tak susah hati.

Dah buka drip

Alhamdulillah hari ni doktor ckp Syakirah dah lepas fasa kritikal denggi, sekarang dalam keadaan untuk sembuh.

Doakan Syakirah baik terus ye. Mama sahur seteguk air masak sebab salah faham ingat ade sahur untuk parent yg jaga anak rupe nyer tak hade..huahuahua..

19 comments:

Fiza Rahman said...

Sedihnya tengok dik mok ni. Cepat sembuh yer sayang. Mama dah rindu dengan keletah awak tu.

Take care babe.

Ipah Kholipah said...

amiiin semoga adik ini cepet sembuh ya mba dan selalu sehat ..

Mrs Puex said...

be strong mama and speedy recovery sayang dik mok...

sedihkan bila tgk ank sakit..rasa biarlah sakit tu transfer kt kita je..huhuu..

SYANI said...

Kesiannya...
Semoga cepat sembuh ye...

Falsya said...

allahuakbar..kesiannye lahai...get well soon dak tecik...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izwa,
Ya Allah kesian syakirah
moga cepat sihat yer sayang

psstt : anak kalo demam biasa pun kita ni mak dah isau, tambahla kalo doc kabor kena denggi. sob3, sabar yer uols :)

mama tisya said...

smoga cpt sembuh...mak pn nk berjaga tu kena jg mkn gk..kn sakit jugak

Puan Awin said...

lama tak singgah sini ;)

get well soon syakirah...

~Beb~ said...

tengok tajuk je aku dah istighfar pjg dah. risau dibuat nya budak2 kenaa kan? ALLAH pelihara anak ini. Amin

el said...

tulah terkejut tgk tajuk n3
alhamdulilah dah recover skit ye
take care wa n your lovely doter..semoga cepat sembuh

Aziela said...

Alhamdulillah dah semakin sembuh. Izwa, diri sendiri pun perlu jaga juga yer...

Nora Karim said...

Alahai kesiannya.... syafakillah sayang...

mawar_berduri said...

alahai sayang...fast recovery o.k ..syakirah kuat!

mawar_berduri said...

alahai sayang...fast recovery o.k ..syakirah kuat!

HeNRieTTa JoSe said...

moga adek comel cepat sembuh...

Inani Hazwani said...

semoga cepat sembuh syakirah

adianiez AIDA said...

get well soon darling syakirah :)

Zaza Abdul Latif said...

Tabah betul adik Mok.. sabar ya Mama.. dah kuar sepital sok aku belanja kau makan kat Kluang Station Tesco Ampang eh :p

Kira Sakura said...

kesian sgt kan bila tgk dorang melepek tu huuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang