thumbnail

Thursday, July 30, 2015

Hilang!


Yang ni tak hilang la!

Heh..yang atas tu kalo hilang mati la aku!! Sekarang yang hilang adalah aku..he..he..he..hilang kejap dari dunia berblog nie. Kerja banyak la wey..

Bukan tak bleh nak BW tapi lunch time pun buat kerja, solat pastu lari kejap kat Syahmi pastu sambung balik. Petang aku dah OT sampai pukul 6. Oh ye..cakap pasal OT, aku dah kembali ke zaman 2004 yang mana aku adalah orang yang gila kerja dan gila OT! Mase tu isnin-ahad aku kerja..dah tak jadi orang..hahaha..

Sekarang aku dah start OT dari isnin sampai sabtu. Ahad hari rehat. Anak-anak aku bawak je kat office sebab diaorg tak kacau aku pun. Ade tv, ade aircond, ade wi-fi, tengahari makan pastu bagi tido plak jadi nak apa lagi..lepas OT baru bawak lepak taman tengok dunia pulak. Syakirah Eady jaga, dia kan anak abah..takde mama dia okey jek.

Kerja memang banyak tapi takde dateline jadi boleh bernafas lagi. Korang jangan risau aku tak pengsan punyer..he..he..he..kerja berterusan, aku ok jek. Aku suka dengan keadaan sekarang, serius aku suka.

Jadi, anggap la aku hilang dalam timbunan fail nie..nanti dah lega baru aku muncul balik ok ;)

28 comments:

Mia Kassim said...

Pelan2 bah bilang org Sabah. Selesaikan mana yg penting dulu kan :D

Kakcik Nur said...

Zaman mak dah lepas... :)

Falsya said...

makkk aiii tingginyee..

ingat akak hilang dek timbunan fail2 tuh..hehhe..falsya skang nie tgh bizi tahap nak gie buang air kecik pun ssh..tapi ttp balik sharp2 5.45 sbb comp xbayau ot..kihkihkih..

Inani Hazwani said...

pehhh banyak nya fail. Hihi. Selamat bekerja kak :)

skuterlady said...

amboi... tingginya.. haha

selamat ber - OT

masyuk ler bulan depan yek..hehe

Shark Kay said...

tu dia timbunan fail
dalm2 banyak tu fail blacklist paling menakutkan.
hehehe
saper ler kena blacklist tue,

aizamia3 said...

Takpe.. selesaikan yang mana perlu didahulukan dulu.. dah bagitahu macam ni oklah.. kami faham.. ;)

Nurzakiah Hanum said...

banyaknya keja

Zaza Abdul Latif said...

ilex2 kau kalau hilang bergossip ngan aku mmg buat aku risau.. hahaha

Eye_nee said...

Bila keje byk masa pun cepat jer berlalu kan...bila yg tak der keje tu..amboi...pukul 8 pagi nak ke pukul 9 tu mak aiii lambatnyaaaaa....

Kakzakie said...

Oh... kalau macam ini gaya kalau kakak memang boleh pengsan dik!
Kerja kakak suku dari ini pun kakak dah rasa banyak..

Diana Rashid said...

Selamat bekerja..lhamdulillah..ada kerja,murah rezeki..:)

Fiza Rahman said...

Tu dia. Kalah KLCC. Take your time. Selamat menambah pendapatan. Bley buat belanja gi holiday bulan nov ni ☺

Siti Yang Menaip said...

banyaknya.. eeek.. tabahlah.. =D

ohpanduan panduan said...

Memang susah nak mencari bila baya macam ni.

el said...

samalah kita pun bz gak kat ofis ni...x sempat nak beron9
ni pun laju2 gigih terjah blog kwn2..sementara boss x masuk..dia masuk..ari2 meeting..what theeeeeeeeeeeee

♥TheOnlyFarah♥ said...

lepas raya nie keja memang menimbun kan..hehehe..semoga dipermudahkan urusan..=D

Lynda Che Lah said...

U can do it kak..

nor azman said...

Banyaknya fail..hehe

JMR said...

mak aii..banyak giler file..tolong check file saya skali la hehe

Cik Kumbang said...

Chaiyo3 (^_^)

permatamama said...

Banyaknya fail, semoga cepat siap

mamy harraz said...

jangan hilang lama2 ;)
selamat menjalankan tugas :D

Kira Sakura said...

pitam kak tengok file tu huhuhuhuhu. anak2 pun dah besar. bawak datang opis xyah kita pantau pun ok lagi. dari tinggalkan dorg kt rumah baik kita bawak kan. atleast ada jugak depan mata kita ni haaaa

adianiez AIDA said...

selamat bekerja ye :)
takut aida tgk fail tinggi gitu !

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Its ok. Sabaq naaa.. Ni MOmmy Razim datang melawat. sama la kita tapi saya baru nak aktif blogging so curi masa sikit masa lunch dengan sebelum balik umah.

suka ur blog xoxo

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Its ok. Sabaq naaa.. Ni MOmmy Razim datang melawat. sama la kita tapi saya baru nak aktif blogging so curi masa sikit masa lunch dengan sebelum balik umah.

suka ur blog xoxo

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Its ok. Sabaq naaa.. Ni MOmmy Razim datang melawat. sama la kita tapi saya baru nak aktif blogging so curi masa sikit masa lunch dengan sebelum balik umah.

suka ur blog xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang