thumbnail

Monday, August 24, 2015

Sufiya Irdina | Bulan Kemerdekaan


Sehari timbul seminggu tenggelam..muahaha..nan hado mood lah. Nak mengadap sini pun rasa macam dah tak hade ape..
Aku rase macam nak kene pegi bercuti lepak tepi pantai amik angin laut..gitu permintaan jiwa..kemahin!

Okey next..citer pasal anak lah..sebab kalau citer pasal jiwa memang tak habis sampai hujung tahun.
Tadi, Sufiya masuk pertandingan bercerita sempena Bulan Kemerdekaan anjuran Taska dia lah..macam biase la dia antara budak-budak yang terpilih sebab mulut berani bercakap takyah cakap la...suara mcam tertelan volume tapi yang kelakar nyer tadi terus dia speechless sebab terlampau ramai orang & dia jadi orang pertama kene baca. Dalam pada speechless pun abis juga baca walaupun terus terlupa semua yang dia hafal! Ha..ha..ha...kelakar ;)

Baju abang Syahmi yang dah di awter


Menang jugak no.3

Dah janji kalau menang nak bawak ke I-City Water Park sabtu nie..padahal tak menang pun bawak jugak sebab kami berfamilyday sabtu nie..! Tak banyak aktiviti sangat dan kehidupan jalan macam biase jek..takde yang hot takde yang luar biase. 

So sampai ketemu kalau ade mood dan jiwa makin okey aku akan muncul lagi k! Da..

11 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...tahniah berjaya juga walaupun tempat ke 3...:)

Nad MamaZN said...

tahniah!

Kakzakie said...

Tahniah sayang! Rasanya kalau bukan peserta pertama boleh lebih baik tu. Tapi tak apa no. 3 dah terbaiklah, bukan tak menang apalah mama ni..

Cantiklah Sufiya pakai macam ni - dah macam model:)

Falsya said...

congrats sufiya!...comel betul tau aunty tgk video sufiya..suara halussssss...

Julia Johari said...

Alhamdulilah, tahniah sufiya, menang tempat no 3 tu bukannya senang tu dik...terbaiklah...auntie bangga sgt dengan kamu dik, wahhh papa mama belanja pi i city bestttt tu...selamat berlibur

Inani Hazwani said...

Tahniahh :D

yanie yusuf said...

comelnye... tahniah..

el said...

tahniahhhh
seketul bunga tu mmg cute

aizamia3 said...

Tahniah Sufiya Irdina.. ;)
Cantik kostum yang di pakai tu.. ;)

hainom OKje said...

Tahniah ye kakak...... Kira beranilah dia ni IZwa bagus....ada confident, aunty pun tak tentu lagi kakak hihi

Kira Sakura said...

nebes sangat la tu sampai terlupa habis tu hihihi. tapi apa pun memang salute keberanian dia. tahniah sufiya!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang