thumbnail

Tuesday, August 18, 2015

Me..Aku..Saya..


Ya ya..makin hari makin malas nak update..makin hari makin tenggelam dengan kerja..makin hari makin gemuk dek kerana stress..ha..ha..ha..

Giler tak stress..raya bahagian kat HQ ni seminggu lepas direct pastu sambung food review badan terus naik 3.5kg! Dan dan terus menyampah tengok nasi..

Berat aku memang macam yo-yo cepat naik cepat turun..harap sebelum hujung bulan ni dah turun balik back to berat normal yg sesuai dengan kekatikkan ku.. ;)

Meh belanje gambar orang pendek..

amik gambar sorg mesti macam kayu.

 
Pipi ade kembong sikit..hidung jambu je takde beza.
Jadi tunggu aku kurus balik nanti aku muncul lagi ok! Keh..keh..keh..

32 comments:

Rozita said...

hai idzwa..lama tak singgah kan?...akak pun kelaut dah ni..byk nak update tapi masa...huwaaa...

Inani Hazwani said...

Kak idzwa, Nani pun berat naik lepas raya. nak menangis tengok penimbang, sekarang on diet kenkononnya :P

Kakzakie said...

Jgn bimbang gemuk ke kurus tetap jadi anak, ibu dan isteri disayang:)

ejulz said...

semoga impian menjadi kenyataan.. hehe

ejulz said...


Entry terkini.. Jemput singgah "Lantai Cilik Musim Ke-3"

Chekgu Azrine said...

mana ada gumuk..hehehehe

Ratu Hatiku said...

Samalah saya pun da naik berat skrg nie..pp dah mcm pau...uhuhuh

Saniah Ahmad said...

hai izwa,, saya pun dah kelaut dah ni,, tak dan nak menulis hihihi,,

lia ummiirfan said...

go go! chaiyok! :))

Nieyl said...

Salam...
Singgah pagi =)
comel apa...=)

Nurzakiah Hanum said...

hi kak
singgah sini

Eye_nee said...

akk tak berani nak timbang sis...sarung jeans nak kene tarik nafas baru boleh button dah tau dahhhh...tak payah timbang...

ujie othman said...

bkn pendek..tapi rendang kiut gituuu.. ^_~

Fiza Rahman said...

Pipi dah macam pau dah tu. Bley geng ngan dik mok ni...hehehe...

Berat aku dah 54 kg...ppffttt...Tak per lah. Tahun depan jer lah kita mengukurskan badan balik. Tinggal beberapa bulan jer nak sambut tahun baru ni. Kira azam baru lah...muahahaha,,,

Amanda Suria said...

erk...tang mana gemuk?x nampak pun...berat akak pun dari 49kg la ni naik 3.5kg..haaa kira sendiri la..ari tu dah xde perut..la ni macam gemmmm je semula...dah x lawa pakai skirt...

Bitt (double IS) said...

laa nak p mana?? berhibernasi kah...

memang lepas beranak gituw la cabarannya...

ehhh cantik jubah biru!

- dieyana - said...

comel la tu! ;-))

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

takpa yang penting comel dan di sayangi


Testimonial kulit putih melepak tanpa krim pemutih

BeLLa de ViE said...

Janji sihat... comel lah tak bambam pun

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

tetap comel aje akak tengok.. tapi mmg stress kan kalau berat naik.. nak2 yang senang naik dan susah sangat nak turun2 macam akak ni hehe.. tapi makan tetap selera wp benci tgk nasi haha..

wahida said...

aku pun tgh mengembang sekarang ni...akan masuk gym balik start september nnt...huhu...

Kira Sakura said...

hahahahhaaha kak. sape je sanggup tolak godaan makanan time raya kak. macam2 semuaaaaa pun nampak sedap ekekekeke

Nad MamaZN said...

gumuk2 pun abg eady totap sayangggg hihihi..saje sedapkan ati :)

Julia Johari said...

Katik?Sampai hati akak ckp akak katik...
Comel sgt...jubah biru lawa lah...

che mid said...

Cantikkkkk jubah biruuuu tuuuuu...sesuai sekali dgn Izwa. Kalau Che Mid pakai kale tu macam gelap muka jadi nya hi hi. Biar montel tapo comel hi hi

QasehnyaRania said...

comel la akak.
yg pntg happy
apa ap pon good luck k.
smoga capai berat idaman
aamiin

lieyalatif said...

satu je nak puji...lawooo jubah ko wa...berkenan!

Mrs Puex said...

sama la hai mls nak updet bukan sebab ape, sebab bizi sesangat..

by the way, cantek jubahh..



xoxo,
mrspuex

Mila Ahmad said...

marilah kita sama-sama nampk tinggi kak, gud luck misi menguruskan badan hihi..

Siti Yang Menaip said...

ehehe takpe.. still comey =)

hainom OKje said...

alahhhh tak delah tembun mana pun...comey je OKje tengok....
Muka Izwa ada iras abah yeh....

Kira Sakura said...

senang turun balik takpe. takde hal punya. nanti mesti cun melecun balik hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang