thumbnail

Wednesday, November 04, 2015

WW : ByeBye Negatif!



capture dari FB je senang

Alhamdulillah..hati dah lapang, lega sangat! ;) Jiwa dah tenang, tak bergelora macam 2-3 minggu lepas. Mood nak memblog masih belum hade sangat..mihhmihmih..tapi ini permulaan la kot!

Sekarang waktu untuk BW! ;)

21 comments:

Ema Johari said...

lama tak singgah sini... nampak link ni kat fb Jueliza tadi..so klik..

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi :)

aizamia3 said...

Dia membawa diri untuk mendapatkan kembali aura positive tu.. ;)

Kakzakie said...

Buang yg keruh ambil yg jernih
Tinggalkan yg kusut-masai utk menjalani yg lebih ceria.

Fiza Rahman said...

Baguslah tu.

Eye_nee said...

List tu sememang patut selalu dikemas kini...mana2 yg membebankan, hai hai bai bai la...semak kan kepala buat apa kan...

Falsya said...

senang akak..xyah pening2 pikir cemmana nak kuaukan dieorg dh sebab org2 tuh sendri dh memberambuskan diri mereka..hakhakhak..

Julia Johari said...

Akak izwa, pedulikan mereka tu semua, tak datangkan kudis di badan pun, wat2 tak wujud je...banyak lagi kawan sekepala akak ada...macam JUJU #ehhhh kannn hahahhahahah

Jueliza Jamani said...

aku mmg negatif thingking.. nak positif tu lambat skit.. nak kena buang bewak negatif dalam badan aku nih.. hahhahaha

eima said...

aura negetif tu boleh buat kite hilang aura positif ..... so abaikan org cam tu

Nad MamaZN said...

seboleh daya kite nak lari dr org yg ada aura negatif.. moga kita sendiri tak memberi aura negatif pd org lain..

el said...

alaaaaa kita x friend pun huhu

Rtp Farra Arisha said...

Is there something that I probably missed? Hehe enjoy ur day, spread the positivity around. :)

ruslanafiq said...

singgah blogwalking sini..
Tak nak letih sewaktu travel

HeNRieTTa JoSe said...

btul2...kata seseorang pada rietta...jauhi org negatif, kerana aura negetif boleh mempengaruhi kita...

HeNRieTTa JoSe said...

btul2...kata seseorang pada rietta...jauhi org negatif, kerana aura negetif boleh mempengaruhi kita...

Bin Muhammad said...

Sepatutnya cas positif melekat dgn negatif tapi ni dah melanggar hukum fizik nih...hehehe

hainom OKje said...

Datang sini sambil garu kepala hihi....
Apa citenya Izwa

Kira Sakura said...

kita masih ada dalam friend list akak lagi kan eh eh hihihihi :p

adianiez AIDA said...

sesekali memang kena buat pembersihan :)
utk amik aura positif...

LYAfrina said...

biasalah..akan sentiasa ada org2 y negetaif di sekeliling kita ni...
tp, negetif dia org,jdkan positif kita..sape y untung?? kita jugak kan???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang