thumbnail

Wednesday, September 09, 2015

Alhamdulillah..33 Tahun Sudah!


33 tahun..alhamdulillah!

Selamat Hari Lahir pada aku, harini tak dan nak cuti-cuti cinta dengan "musuh" kesayangan aku tu sebab hari ni kami berdua terlibat dengan kursus "MEMBINA MAHLIGAI KASIH" anjuran office kami. Kursus untuk suami isteri yang kerja satu tempat lain-lain bahagian uolls!



He..he..he..jadi hari ni kami habiskan masa dengan berkursus bersama-sama..yaw..pagi sampai petang! ;) Kursus ni masuk NONA okey!

Selamat Hari Lahir Izwa..dah tua sila la berubah jadi lebih baik dari sekarang nie. Sila la abai-abaikan mana yang tak patut dan semoga kami sekeluarga lebih bahagia lebih gembira dengan "sedikit" rezeki yang ALLAH SWT bagi. Semoga ALLAH SWT limpahkan lagi rezeki yang baik untuk anak-anak melalui aku & Eady. 

Aku cuma memohon agar diusia 33 tahun ini aku diberi peluang lagi untuk lebih bahagia lebih sejahtera dengan Eady & anak-anak tanpa gangguan anasir dan dugaan lain..Aku cuma nak bahagia dan gembira..juga sihat sejahtera.

Habis kursus boleh pegi bercinta ;) EHEMMM...

20 comments:

che mid said...

Ujian tetap akan datang sayangku Izwa, sebagai tanda Allah sayang kita. Cuma kita tak tau ujian itu datang dalam bentuk apa... bertabahlah selagi hayat dikandung badan. Moga kita sama-sama istiqamah dalam menggapai jannah.

Jom singgah blog CM, ada kisah tak jadi kawen..

Inani Hazwani said...

Selamat Hari Lahir kak :D Semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik & kebahagiaan yang berpanjangan :D

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

hepy besday dear

Nieyl said...

Salam singgah pagi dr http://seindahcerita.blogspot.com/
nieyl dah wish kat fb..tapi kat sini nak sambung wish jgak...
semoga kak wa ngan abg eady kekal bahagia hingga ke jannah..Aminn
Happy birthday kak wa...

Fiza Rahman said...

Happy born day babe. Wahhhh...kursus berduet tu. Smoga bahagia sentiasa menjadi milik kalian dan keluarga.

HeNRieTTa JoSe said...

kursus bersama...sweetnye opis....hehehe....HaPPy BiRTHDaY...

Siti Rohaida Yusof said...

happy birthday izwa...

mama tisya said...

happy busday..wah kursus sama2..slamat berkursus

Amanda Suria said...

Selamat hari lahir...moga panjang umur dan bahagia selalu disampaing family tersayang

Rozita said...

alhamdulillah idzwa...tahniah.. selamat hari ulang tahun yang ke 33 ye... semoga yg baik2 untuk idzwa dan family...

p/s sebaya dengan asben akak.. hehehe dia baru je lepas semalam...

Nad MamaZN said...

hepi bday! sebaya rupanya kita :)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...hepi besday....moga sentiasa diberkati Allah selalu...:)

Falsya said...

happy birthday kak..;)

izzeyda said...

happy birthday..

Mia Kassim said...

Selamat hari lahir idzwa ... semoga berbahagia selalu dgn somi dan anak2 tercinta.

hainom OKje said...

Hepy Bezday Izwa.....moga makbul doa ko dik hihi....
Best tak laki bini satu tempat keje

Bin Muhammad said...

Selamat Ulang tahun... Semoga panjang usia sehingga 33x3 :)
Eady tu ada sangkut paut dgn Ahmad Maslan ke? Ada iras2 le...hehe

Kakzakie said...

Ucapan lewat dari kakak yg busy Izwa
Selamat ulangtahun dan berbahagia dan berkatlah hidup hendaknya
Jadi wanita terbaik

Kita ni ada persamaan kakak rasa tau :) Rasa aje...

aiman mania said...

moga berbahagia selalu...saya doakan kebahagiaan rumah tangga akak kekal sampai syurga....
selamat hari jadi ..moga panjang umur,murah rezeki..moga bertambahnya usia,Allah makin sayang ^^

Klik nuff shell akak......as a birthday gift....huhuhuh..jom singgah blog saya.kalau ada iklan nuff tuh klik2 lah ..... ^^

Kira Sakura said...

kak. hepy belated besday. moga sentiasa terus berkasih sayang sampai syurga sana. moga dimakbulkan segala doa2 akak itu amin amin..

kita berkongsi bulan yang sama kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang