thumbnail

Tuesday, September 01, 2015

Familyday di I-City Theme Park


Hek..penat! Penat berpanasan berdirian kat padang sekolah batu sebab office kami ade latihan kebakaran tadi..terus jadi malas hari nie nak update blog..he.he.he.padahal memang vitamen M tu dah berleluasa kat dalam diri sejak 2 menjak nih..

Oh ho..sabtu lepas kami berfamilyday kat I-City Water Theme park, 1st time join kat bahagian baru nie. Event biase-biase je, cabutan bertuah then acara bebas. Gitu je la..yang penat nyer nak tunggu budak-budak abis mandi sampai habis waktu operasi baru nak naik ajak balik..Panas takyah cakap la..mak bapak panas! Sampai naik pening menahan panas.

Ala malas nyer nak mengarang cerita..cuci mata je lah eh..

Yang ni biase la


Cubaan untuk buat peace


Cubaan lagi..hehehe..


Muka happy!

I-City Water Theme park ni biase-biase je, yang syok tempat mandi budak-budak je. Tempat pun tak besar mane. Dulu tak boleh bawak makan, tapi sekarang mungkin ade kelonggaran kot sebab kedai kat dalam tu dah tutup. Cuma kalau dah masuk tak boleh keluar balik la.

Harga tiket korang google je la eh..aku pun tak perasan berapa sebab kita orang ni pun office yang bayarkan.Overall untuk orang dewasa agak boring la..


Muka orang boring dalam kepanasan.



Ha..ditunggu-tunggu..dapat pun jumpe dengan blogger femes nie..Wahida My All. Actually suami Wahida ni bos kat bahagian aku so dapat la jumpe cuma tak borak banyak mane pun sebab aku pun dengan panas nyer dengan pening nyer..Gambar pun cilok dari IG dia..he..he..he..

19 comments:

Julia Johari said...

Port berkubang utk anak2 kecik mmg best tuk diorang...kita kena beli payung besar lagi kak...panasssss hahah

Jueliza Jamani said...

budak2 mmg suka.. aku jer tak berapa suka sebab panasss

mama tisya said...

cuaca panas skarang dpt berendam okla...

Eye_nee said...

Budak2 kalau ada kolam sekangkang kera pun dah havoc sgt ...tmpt2 theme park mcm ni kompom panas berdenting...pokok2 tak der...kalau akk cepat jer kene sakit kepala bila panas2 mcm ni beb...

el said...

alamakkk tiket kena google le pulok
nti boleh lah singgah sini raya haji nti
tp kut2 lah adik nak pi sini hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Happy mereka kat sana izwa..
Akak yg dekat pun tak smpi lagi kat situ..

Nad MamaZN said...

skrg ni panas dia merelit lit lit.. bleh migrain jadiknya klu dok leama bawah panas matahari huhu.. klu kt Sana tah cemana la panasnya kan..kat sini pun dah x tahan.. #insofff

Nieyl said...

Salam merdeka...
panas² berendam...adoi....golap laaa...
musim panas skrg nie..take care kak...

Chekgu Azrine said...

Salam merdeka sis..
Sesekali berkubang syiok jugak..
Tp tula cuaca skg pnas sgt..huhu

- dieyana - said...

tk tau pun kat icity ada water theme park..;-))

Inani Hazwani said...

Syoknyaa main air :D

Kakzakie said...

Hmm... comel-comel Idzwa tu apa lagi seronok bukan main.
Adik tu la lagi buat org tengok geraaam aje. Peace tak jadi pun tak kira nak tunjuk juga kan dik kan...:)

Fiza Rahman said...

Tak pernah gi sana lagi. Klo gi tempat mandi macam ni memang ak pon tak mandi. TUkang jaga barang lagi lah katakan. Lagi pon malas nak menukar baju & beratur panjang. Bebudak panas macam mana sekali pon tetap happy bila dah jumpa air.

mawar_berduri said...

Amboi....sempat lagi bergambar ngan wahida ...hihi saya kat sebelah ofis pun tak pernah jumpa..ekekke

safurara said...

vahhh vahhhh! serononya main air! alaaa nk jumpa gak akk wahidaaa.hehe

Falsya said...

kite kan bile mikir panas kan, tuh yg wat terus cancel nak bawak qisya gie mandi pool..sebab wat masa nie kite mmg xleh terdedah dekat panas terik..masalah kulit yg kronik..

Mrs Little Voice said...

hehehehe...patutlah leh jumpa...kaqlin pun kalau mandi tmpt camtu malas sgt nak mandi sb malas nak salin baju...

Kira Sakura said...

tengok kat gambar pun dah rasa tumpang pening sekali ekekeke. bertabah la mak budak ekekeke

adianiez AIDA said...

lom pernah gi lagik ni.
akan plan la...
memang syok kalau gi ramai2 bwk anak2 buah sekali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang