thumbnail

Wednesday, September 23, 2015

WW : Tak Kuasa Larghh?!


 
Heh! Tak kosa la mak nak layan ko!

adik & kucing sama comot!

17 comments:

safurara said...

hahahaha adik boleh kwn dgn kakak Princess.

♥TheOnlyFarah♥ said...

terlebih caring namanya tue..hehehe =D

mama tisya said...

pencinta kucing

Nieyl said...

hihihi..
kelakar la caption akk nie..
buat nieyl tergelak...
sian kucing tu yea...

Julia Johari said...

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa winduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu adik....nangissssss lama tak buli ini budak hahahhaha

aizamia3 said...

kihkihkih.. kucing jadi mangsa buli.. ;)

Inani Hazwani said...

Hahahaha. Kelakar lah adik ni :P Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nani :)

Bin Muhammad said...

Tak dinafikan, kadang2 saya pun geram! Mana tak nye... Bising mintak makan tapi bila bagi cuit sikit jer, akhirnya habis dimakan dek kucing liar. Lepas tu bising mintak makan lagi... huhu

eima said...

adoi la.... gitu sekali ... adik grg sgt ni cat takut kot

Maya Amir said...

hahahah...die nak sngat kucing tu makan ye..kekkkee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Cik Kumbang said...

hahaha adoilaaa
sabor aje la mak dia ye :D

uncle gedek said...

asik biskot friskis je... sekali sekala bagi McD pulak....

❤Kamsiah❤ said...

haha nasib baik kucing tu pun tak mengamuk sama...

hainom OKje said...

Budak budak ni kalau dengan kucing mmg ekstrim sungguh....
Mak jugak kena layan kerenah anak....layan kucing sekali haha

LYAfrina said...

haha..sabor je lah

Kira Sakura said...

hahahaha stress kucing tuuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang