thumbnail

Tuesday, October 06, 2015

Alhamdulillah, Rezeki Yang Sedikit.


Produk Etude House uolls.

Yang aku tau ni produk muka untuk kecikkan liang pori.He..he..he..main join je contest sebab aku tau produk Etude House ni barang elok. Dari Korea kalo tak silap. Sekarang pun memang aku tengah pakai BB Cream Etude House yang cousin aku hadiahkan mase dia balik dari Korea haritu.


Blogger invitation.

Invitation menariks giler nie tapi apakan daya hari kerja la pulak! Adeh deh deh..dalam dilema sangat nih. Nak cuti sayang pulak sebab tengah gigih pertahankan cuti nak balik Labuan next month. Rasa macam terpaksa lepaskan je event nie..aduiii..blogger lain ade dapat tak invitation nie??

Ade rezeki dalam pada takde rezeki la ni kire nyer kot..

23 comments:

Jueliza Jamani said...

Alhamdulillah.. rezeki tu.. aku pun dapat tapi ntah nak g ker tak.. takder geng.. kalo cuti aku bleh jer apply tapi nyawa2 ikan lah.. hahahha.. hg mau pi ker.. leh g berdua.. uhukkkk

Fiza Rahman said...

Tahniah. Tak dpt pon invitation :-(

MuMMie BeRRy said...

barang etude mmg elok, mmg dr korea, price pun agak mahal kalo compare ngn product lain.. congrats dear

Julia Johari said...

Perghhhhhhhh tahniah sis, hadiah Etude best tu wewiiiitttttttt

mama tisya said...

tahniah

Zaza Abdul Latif said...

blogger yg hot pakai BB cream je dpt invitation ni! hahaha

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Kakzakie said...

Dpt hadiah utk redeem tu pun dah bertuah Idzwa. Tahniah dari kakak.
Tak dpt attend invitation tak apalah janji dpt balik kg en edy lama sikit. Anak-anak mesti lebih suka jumpa keluarg di kg.

Nieyl said...

wah!best tu...tapi dgr kata hati...
event atau labuan..hihihii

Ezy Loy said...

bestnye dpt jmputn join event!

Mia Kassim said...

Tahniah ... tak pe lepaskan event tu, yg penting dpt cuti panjang sikit kat kg hubby.

Daddy Ziyyad said...

Balik Labuan berapa lama tu?

Melissa Muklis said...
This comment has been removed by the author.
Melissa Muklis said...

tahniahhh.. best tuuu :)
Anw, org labuan ka? heee Sy orang labuan :D

el said...

kemain lawa lah pasni ekeke

Diana Rashid said...

Tahniah..hadiah kena pi ambik sendiri ka??

anajingga said...

tahniah izwa, singgah malam ke sini dari anajingga.com

LYAfrina said...

alhamdulillah
tahniah

aizamia3 said...

Tahniah.. ;)

hainom OKje said...

Wahhh...tahniah yer Izwa....Laaa....tak dapat pergi ke. Habis tu? Tak rugi ke?

Kira Sakura said...

alhamdulilah tahniah kakak!!!!!

bab event tu memang dilema la kot. tambah event parenting kan? nampak macam parenting

adianiez AIDA said...

tahniah sebab dpt hadiah best tu.
and pasal event tu, gi la :)
best tu!

Mrs Little Voice said...

Kaqlin penah dpr beberapa jemputan event utk blogger tapi masih belum ada kenyakinan diri utk pi...hehehehe...i kan pemalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang