thumbnail

Friday, October 16, 2015

Etude House in The House!


Etude House

Alhamdulillah, rezeki yang sedikit tu dah sampai ;) masalah nyer aku tau guna yang warna pink tu jek..yang tu Body Lotion & Body Wash jek. Yang lain ntah apekemende pun aku tak tau. Dapat Crystal Clutch yang comel comel tu dan pink bentuk Love gitu.

Eady selalu bising kat aku sebab masuk contest tapi hadiah tak tau nak buat ape..ha..ha..ha..masalah nyer hadiah yang aku nak tak pernah memang dah canne?? Paling gempak aku menang adalah pakej percutian 3H2M kat Grand Lexis yang bernilai RM12++ dengan masuk contest beli pad RM4.90 jek..hiuhiuhiu..ntah biler aku nak menang besar lagi macam tu ntah!

Aku target nak menang percutian ke Legoland sebab itu impian aku untuk Syahmi Sufiya..huhuhuu..dalam pada menunggu mencari contest Legoland aku cari jugak offer kat mudah.com tuh..time ade orang nak tolak time tu la duit tak berapa nak ade, time duit ade offer pulak takde. Aku target nak bawak dia orang tahun depan. Doakan aku ok! Doakan aku semoga dapat menang contest Legoland atau pun dapat rezeki terpijak nak bawak anak tido hotel Legoland, main dan mandi manda kat dalam Legoland tuh..

Nak start main kutulah untuk percutian tahun depan, duit kutu tahun ni terhangus beli tiket flight Eady balik Labuan mase abah mertua masuk icu tu. Yang tu tak bleh nak cakap ape la sebab bukan kita mintak pun. Kita merancang ALLAH SWT yang tentu kan, dan selebih nyer kita doa je kuat-kuat lagi supaya ade rezeki anak-anak suci nie ;)

Eh..dari entry contest dah jadi entry luah perasaan pulak..hehehe...almaklumlakan rakyat marhaen nak berjalan kene kire duit dari keluar pintu umah sampai masuk pintu balik. Setiap sen kene kire..hek.

20 comments:

ain.ya.nun. said...

Alahaiii, suka nya semua yang berwarna pink

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...rezeki. Teringin jugak nak bawak anak2 gi legoland. Asal tgk iklan legoland jer ajak gi. Sian plak nengok. Kalau tiket murah tak per gak.

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah...ada juga rezeki Izwa...

Mak ni memang jarang sangat nak menang apa2 peraduan...

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Daddy Ziyyad said...

Apa kata, hadiah yg dimenangi lepas ni, kalau tak tahu buat apa...awak cuba jual di FB...jual murah la sikit...

ataupun, kalau nak lagi mudah...derma kan aja kat saya...hahaha

Mrs Little Voice said...

rezeki awaklah tu sb rajin join contest..kaqlin lglah tak penah menang...hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

wah bestnye...xnak guna meh pos cni...hehehe....rietta jrg join contest...GA tu ada la...hehehe...sebab online and senang....yang laen laen...mls...

Mrs Puex said...

pasal LEGOLAND tu teringat ada menang tiket kesana tapinya tak boleh claim wiken.. tambah plak kewangan tak mengizinkan..maka tersadai begitu sahaja...sedihhhh...

pasang niat jugak nak bawak dorang ke sana 1 hari nanti..
kita doa sama sama yee...

in sya allah..

Jueliza Jamani said...

alhamdulillah. hahaha sama la impian qebal qeram g legoland.. ntah bila ntah nak g.. duit pun kemut2 jer ada ni..

Julia Johari said...

Kita punya impian yg sama nak pi legoland jugak...insyaAllah ju aminkan doa akak menang contest tu nanti...yeyyyy

Inani Hazwani said...

Pink semuaa. Heheh.
In Sha Allah ada rezeki nanti, sampai lah ke Legoland. :D

Nieyl said...

Salam Jumaat..
amboi...untung n Alhamdulillah tau menang...
nieyl jarang² menang klu msuk contest nie..hihi...
nieyl dah start main kutu dah akk...
InsyaÁllah ingat nak g bandung bulan 12 nie....
dalam perancangan lagi..hihihi

aRz MoHa said...

singgah sini...alhadulillah rezeki. semoga dimurahkan lagi rezeki

mama tisya said...

tahniah...try join contest wallls adiah die tiket legoland tgk kt fb walls

**apsal kita tkleh tagged kt fb...pastu kita tgk dh tk friend ptt tkleh tagged...tp kita tk pernh unfriend

- dieyana - said...

'JUMPA DOKTOR GIGI'-idzwa..akak tak tau total, sebab klinik panel opis akak, tak diberi bil. hhihi..mungkin idzwa bleh call klinik n tanya dulu secara kasar rawatannya.
03-2181 6779

hainom OKje said...

Okje lagilah Izwa, rakyat marhaen yg tak kemana duk rumah jerlah kerjanya hihi....masuk contest pun tak pernah, menang lagilah ..... hihi....

Lumur jerlah Izwa kat mana mana yg patut, yelah.... dpd tak pakai langsung. Sayang tu

Azian Elias said...

bestnya.. menang ye.. bertuah badan.

Elya Roza said...

wahh rezeki sis...hehehe:)

Falsya said...

InsyaAllah kak..ade rezeki syahmi ngan sufiya ke legoland satu hari nnt..

Kira Sakura said...

kan kak. kalau nak merasa kemana atau beli papenya. kena la main kutu. ehhh nak beranakkan Fateh Uwais aritu pun ktorg main kutu jugak tau huuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang