thumbnail

Wednesday, October 21, 2015

Handbeg Abah!


grrr..potong betul la budak depan tuh!

Haishhh..tak dapat mama ko nak fefeling awit & era pajira atau roy & azura tau...sibuk je budak tuh! Nampak je abah pegang kunci kete atau motor terus dia yang lari ke depan dulu! Grr...tinggal pun tak boleh~ sibuk je arghh.. >_< ni la budak aku panggil handbeg abah. Sapa kata anak susu badan rapat dengan mak? Hek hek..silap besar okeyyyy...ni lah bukti nyer nyer tidak sesekali..ha..ha..ha..makan pun abah mandi pun abah ape pun abah largh..

Ehh tu motor pinjam tuh..he..he..ade orang nak lepaskan rindu nak naik motor dengan laki, gini lahhh...lama dah tak meronggeng naik motor dgn laki. Sekarang pun nak jalan pegang tangan pun kene tunggu handbeg abah ni duduk dalam stroller, kalau tak berdukung je la dia dengan abah..dah ade kaki pun malas jalan sebab asal ade je abah dan dan tu la kaki tu tak bleh luruskannnn....geram jek.

Kat bawah ni antara bukti-bukti sahih yang orang tu handbeg abah..grrr~ sibuk argh..

peluk lah kakiiii...

hek..minum pun nak sharing is loving!

grrr..gedix much adik mok!

Apa pun abah tak boleh lawan handbeg mama! Sekarang abah hanya ade 1 handbeg je, mama ade 3 handbeg tau~ he..he..he..he..hE...

Gambar ulang tayang sebab aku suka sangat semua gambar nie ;)

31 comments:

Nieyl said...

selamat pagi..
anak abahhhhh...

Melissa Muklis said...

hehe comell sangaatt.. rapat betul dengan abah dia kan. hehe

Kakzakie said...

Kakak pun suka tengok handbag abah yg sengih sentiasa ni:)

YB Shehan said...

smart duke

Nurzakiah Hanum said...

smart motor

Jueliza Jamani said...

hahaha.. aku pun dedua anak hero tu anak papa.. dgn mama time sakit jer.. kalo keluar 2 keta semua nak naik keta papa.. aku terkontang kanting sorang2 drive malam2 takder sapa teman.. mencik aahhh nak beranak anak perempuan sorang aah mcm ni.. wakakkaka

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Yeayyyy.. Mama menang sebab ada 3 handbeg yang cute miut tu.. :)

safurara said...

anak anjer abah angat neh! kakak abam dia x jeles ke kak?

mama tisya said...

baru mama nk feel mcm drama azura kn tp si kecik nk gk nyelit ye..hehe

mama tisya said...

baru mama nk feel mcm drama azura kn tp si kecik nk gk nyelit ye..hehe

eima said...

ok la tak de abah dengki ngan mama bila semua anak nk ngan mama je ... cam aku ni ..anak2 semua ngan aku je ... abah diorg nk bila nak sesuatu hahaha

comey beltui gambar atas tu peluk kaki abah die .....

MuMMie BeRRy said...

comel je family ni..pic yg last tu ada value sampai bila2..happy family

Siti Rohaida Yusof said...

paling banyak handbag mama jugak kan

Ezna Ahmad Khalili said...

akak gayat ohhh naik motor. hehehe....amboi henbeg tu di mana-mana ajer tu....

Nad MamaZN said...

gepren baru abah ye heheeh

QasehnyaRania said...

hihihi.
xlist mama ada chance la sekejap..

mcm saya skrg rania mmg nk dgn saya j.
nk nk kalau time merengek. ayh nk dukung pon x mo langsung

Zaza Abdul Latif said...

kenapa kau tak rampas je laki kau dari adik mok tu???!!
biar dia rasakan!! hahaha

Inani Hazwani said...

Hehehe. Adik nak manja manja dengan abah selalu

Fiza Rahman said...

Manja betul tau. Gedik sangat...hahaha...

Yana MIB said...

alooo comeynya handbag abah..limited edition betul...huhu kdg syok jugak ank nk kat abah je...boleh mama relek sikit kan kan? :p

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...cute si kecik tu...

p/s sori yer....mama tag izwa...

http://maszull.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

Nooriah Abdullah said...

lama nya tk naik motor bestnyaa sesekali ronda2 dgn motor idzwa..

hainom OKje said...

Fuyoooo.....gaya motor tu mcm nak daki bukit je Izwa hihi ...
Gitulah kalau dah beranak pinak ni Izwa, handbag kena didahulukan....aset tu hihi....

Alahhh ....padahal awak tu suka kan bila si kecik jadi handbag Edy...hihi..

Udah beruban juga ye Edy tu Izwa...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

tiga lalat said...

chomeyynyerr., ;p

❤Kamsiah❤ said...

haha..manja benar dgn abahnya ya..

Meeya Techik said...

jalan-jalan follow sini :)

che mid said...

Mama jeles ke he he..syiannn mama..

Bin Muhammad said...

Saya lihat sekarang ni memang budak2 terlebih manja dgn bapanya. Tak macam dulu2... Jgn haraplah dapat bermanja2 macam gitu.

adianiez AIDA said...

handbag pun handbag la kan.
relaaaaa :) ha ha ha...

wan muliani said...

Sweetnya anak dgn ayahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang