thumbnail

Friday, October 02, 2015

Tersenyum Gembira


Tengok tangan la

Buah cinta

Takde ape nak cerita cuma sentiasa tersenyum bila tengok gambar mereka. Merekalah kegembiraan kebahagiaan kami..Semoga pinjaman kami ini membesar sihat, kuat, mendengar kata & menjadi anak-anak soleh solehah..aamiin~

Mama is dah tua now sebab dah macam mak-mak sangat dah nie..ha..ha..ha...

18 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Amboi banyak pokok kelapa kat kepala tu ye :)
Bila tengok anak2 ni memang kita jadi seronok..
Boleh tersenyum sendiri kan izwa :D

Zaza Abdul Latif said...

Hi mak.. tak tersenyum ke tengok muka I??? hahahaha

uncle gedek said...

anak anak = penyebab uncle teros bernafas...!

Julia Johari said...

Betul, lihat telatah anak terus rasaaaaaaa dan dann tu jugak rindu kan...alahaiii windu mudak tecik tu nak peluk kuat2 hahahhahahaha

Hanis Azla said...

as-salam izwa..

Amin.. mudah2an.. insyaALLAH.. :)

aizamia3 said...

Tanpa mereka rasa sunyi.. ;)
Merekalah penyeri hidup kita kan.. ;)

hainom OKje said...

Banggalah sangat tu kannnnn .....sebab dah memberanakkan meteka bertiga hihi...

el said...

even kdg2 diorg ni make mak2 kat dunia ni jd hantu
tp tanpa diorg hidup sepi..ekekeke
sayang anak oiii

JMR said...

senyum anak2..penyejuk buat mak pak kan

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Amin. Jadi anak-anak yang baik mengembirakan hati ibu bapa yea.

Cik Kumbang said...

gembira bebenor they'oll ye :D

Daddy Ziyyad said...

Playdoh time!!

Playdoh anak anak saya entah kat mana ya...mungkin bawah kerusi..hmm or mungkin celah almari...hahahaha....

tiga lalat said...

chomey semua ;p

Mia Kassim said...

Bila anak2 seronok, kita yg mak mak ni terasa puas. Lega sebab dpt menggembirakan dorg ... :D

Falsya said...

Betul2..bile tgk keletah n muke anak, wipes all the problems..tenang je hati..hehe

Inani Hazwani said...

Comel je tiga tiga orang ni :)

Kira Sakura said...

amin amin tapi betol kan kak. bila stress tengok la muka dorang. tengok la gambar video dorang mesti hilang dalam jerebu stress tu ;)

adianiez AIDA said...

ayat terakhir tu buat aida gelak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang