thumbnail

Monday, November 30, 2015

Alhamdulillah Rezeki Anak!


Syukur syukur..rezeki anak jugak akhir nyer!! Alhamdulillah..tak sia-sia pakse anak menari..keh..keh..keh..tak sia-sia jugak hantar video tak henti-henti! Sampaikan dalam flight pun sempat.rekod video Sufiya menari Hi-5 tau. Kemain gigih.
Anak-anak tak tau lagi nie, saje nak rahsia. Cukup time bawak je ke Istana Budaya tuh biar dia orang ternganga. :)

HI-5!!

TQ Pinky Momma (@diya.nadia) TQ Malaysia Airlines atas 4 tiket VIP ke Konsert Hi-5 House Of Dream yg bernilai RM1216 di Istana Budaya ! 

Im a happy momma today!  


#TodayIsHere
#MalaysiaAirlines
#EnrichUrLife
#EnrichJunior
#PinkyMommaXMalaysiaAirlines

#kids #mykids #mylove #myfamily #love #dancing #me #mommyblogger #personalblogger #mom #bondingtime #dance #happy #happykids
#myself #mommyanddaughter #mommyandson #mykids #myfamily #mykesayangan #thankyou #hi5houseofdream #hi5 #MalaysiaAirlines #love #win #winner #viptickets

Copy from IG. Almaklum copy pakai hp mcm ni la..takde kepuasan langsung update pakai hp nie. Pftt...

25 comments:

Kakzakie Purvit said...

Waahhh!! betul tak sia-sia tengok adik gebus menari ikut kakak dan abangnya. Kakak dpt jangka boleh dpt sebab kakak pun suka tengok mereka bertiga menari dari video yg ditujuk tempohari:)

Tahniah dari kakak!

ain.ya.nun. said...

Tahniah Wa! Time PinkMommy annouce pemenang, memang i cari nama you dulu. Nampak nama you terus senyum. Haha. Rasa bangga, rakan blogger menang.

Zaza Abdul Latif said...

ya lah... kau tau ke budak2 tu suka ke tak kau paksa dorang menari??
tapi bagus gak jadi mader macam kau ni.. tak jadi anak kau nak marah kau sebab menang ticket.. hihii

Julia Johari said...

Alhamdulilah...tahniah tau akak sekeluarga...gigih tgk akak buat video mmg dah agak sis salah sorang darinya akan menang...juju kt rumah tak ada channel ni sebab ambil basic je...hehehe

mama tisya said...

tahniah..syok la menang tiket vip..leh dok dkt ngan stage

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa..tahniah2 yer sbb dah berjaya...:)

Nad MamaZN said...

tahniah izwa! nnt kita jumpa kat sana ek! :)

nohas said...

tahniah..saya pun kdg2 layan tengok Hi-5 ni kalau anak2 sedara dtg rumah..hihi..sungguh energetic..

Falsya said...

vavavava..congrats kak...akhirnyaaaa berbaloi jugak anak2 berjoget2 comel dpn tv..yeayyyy!!

Mrs Puex said...

hi5!
jumpa di saanaaa!!

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!!

luqman zakaria said...

wah..tahniah..rezeki tuh..mesti dorang terkejut nanti. jangan lupa share dengan kitorang kat blog ini..hehe

- dieyana - said...

wahhh..tahniah!!!!

wahida said...

ya ampun nok....aku tumpang teruja ni...
tahniah utk ko dan anak2...
memang comel si mok mok tu menari..ada aku tengok dlm ig ko tu ari...
berbaloi weh dpt tiket vip lagi...

tahniah!!

Kira Sakura said...

tahniah kak. nanti mesti kakak sufiya senyum lebar sampai ke telinga ni

Fiza Rahman said...

Tahniah babe. Kejutan untuk anak².

Melissa Muklis said...

wahhh. tahniahhh, kak. Lissa dulu pun kecil-kecil suka layan Hi-5 ni. hehe

Azian Elias said...

Seronok nyaa.. tahniahhh..

el said...

bestnya!!!

Akak Kembang said...

tahniah...bestnya

Bin Muhammad said...

Wah! Tahniah! Memang berbaloilah bebudak tu menari... Mungkin juga sebab gelagat sikecil tu yg menarik perhatian juri.

Inani Hazwani said...

Wahhh, tahniahh :D

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah...mesti budak2 suka

Amanda Suria said...

Tahniahhhhh....seronok la semua eh...

hainom OKje said...

Tahniah Izwa..... menang besar tu....
Ok...selamat menonton yee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang