thumbnail

Monday, November 16, 2015

Hi-5 House Of Dream punyer hal!

 
Gigih mak ko pakse anak berjoget demi 5 tiket VIP ke konsert Hi-5 kat istana budaya nanti..
Abang Syahmi yang yang tak nak tak nak tu pun aku pakse menari jugak demi adik!Ha..ha..ha..punyer teruk nyer  aku jadi mak! :)
 
 

video
1
 
video
2
 
video
3
 
Korang kalau nak join boleh baca entry kat blog Pinky Momma tau. Aku dah join buat mase ni korang biler lagi?
 
Doakan aku menang okey sebab yang paling suka Hi-5 ni ialah adik mok! Kalau tak percaya boleh ulang tengok video tu..sebenar nyer video ade banyak dan mase nyer panjang sampai seminit lebih tapi aku cut letak yang pendek je cukup :)
 
#TodayIsHere
#MalaysiaAirlines
#EnrichUrLife
#EnrichJunior
#PinkyMommaXMalaysiaAirlines
 



16 comments:

Nieyl said...

hihihi...ada jugak tgk kat fb...
amboi...bukan main seronok diorg menari ek...
insyaÁllah..nieyl doakan ia nya menjadi rezeki akk..Amin....

mama tisya said...

good luck

Mrs Puex said...

asik la terlepas episode hi5 ni tau..geram btol...

last last depa joget penguin song...adoiii..harap sempat la rekod nnti..

maklumkan aiols takde decoder decoder yang rakam rakam nih..

Falsya said...

nasib baik la semek tuh kecik lagi tuh...hehe

- dieyana - said...

good luck! ;-))

Kakzakie said...

Sampai dua kali kakak klik video tu tau Idzwa semata-mata nak tengok budak kenit yg gebus menari. Dia pun tak mahu kalah tengok abang dgn kakaknya:)

Moga berjaya!

Fiza Rahman said...

Good luck.

Daddy Ziyyad said...

Hahahhaa...better menang tau..gigih Syahmi joget!

Bin Muhammad said...

Bukan main seronok dia orang menari!! Syahmi paling best terutama kat video no 3! :)
Semoga menanglah hendaknya...ameen

juelee said...

wah kemain sakan menari... nak gak join tp takde masa lagi nk suh bebudak beraksi..

Zaza Abdul Latif said...

all the best untuk korang 3 beradik ya!!

Kesuma Angsana said...

Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. Mg berjaya, KA doakan he3 gigih betul usaha tu

Jueliza Jamani said...

sure menang ni sebab adik mok yg comel sgtttt.. suka tgk dia

Julia Johari said...

Good luck kak izwa...gigih sgt ni...hehehhe

Kira Sakura said...

hahahahahahhaa tula terkejut tengok abang syahmi menari2. yela dia kan ustaz hihihihihi. good luck mama dan adik mok!!!!

wan muliani said...

ahaha mmg terbaikkk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang