thumbnail

Monday, November 30, 2015

Masih Di Labuan


Hari ni takde blues blues..lagipun aku memang tak reti nak blues nih..kehkehkeh..
Ni antara benda yang dibuat kat Labuan. Habiskan masa dengan anak-anak dan anak buah jek.





Walaupun jumpa setahun sekali tapi dia orang tetap mesra lain macam. Main dari pagi sampai malam! Oh..dalam ni ade lagi 2 orang yang takde. Tak ikut, tinggal kat umah.

18 comments:

Melissa Muklis said...

enjoy your time di Labuan kak. hee lama lagi akak sini?

Nurzakiah Hanum said...

happy holiday

Zaza Abdul Latif said...

Weii! tadi boss kau call aku.. dia pesan suruh kau masuk kerja cepat!!

Kakcik Nur said...

Masa berkualiti bersama keluaraga. Alhamdulillah. :)

Kakzakie Purvit said...

Kalau dah darah-daging apa lagi ibu-bapa ambil berat hubungan kekeluargaan anak-anak tidak kekok dan mudah mesra macam ini Izwa. Seronoknya dpt bawa bebudak ramai-ramai macam itu:)

mama tisya said...

Seth skali jmpa ye..sronok bila dpt main sama

Julia Johari said...

Hehehehe cepat balik kak...nak ole ole labuan hehehhe

Rozita said...

ada sedara di labuan ye idzwa..seronok anak2..

Falsya said...

bestnye akak cuti lagikkkk...jelessss..kite punye cuti dah boliaoooo..huwaaa..

Hanis Azla said...

As-salam Izwa..

bila ada hubungan darah tu, lama tak jumpa pun masih tetap mesra kan..

Melissa Muklis said...

jumpa di ujana? boleh ja kak. hehe bila? bila? :D

aizamia3 said...

dah tentu kita yang mak budak akan berperangai macam budak2.. best wooo.. hehehe..

Kira Sakura said...

mungkin sebab aliran darah adik badik tu ada dalam diri masing2 kot kan. bagussss haaaa

Fiza Rahman said...

Comel jer memasing.

Akak Kembang said...

nak balik esok mesti sedih memasing tu

Inani Hazwani said...

Seronoknyaa cuti2 malaysia :D

Amanda Suria said...

sesekali balik kampung harus la mesraaaaa,best la Labuan..x pernah sampai...tgh nak explore dari percutian Idzwa ni...

hainom OKje said...

Yelah....bila masa lagi nak jumpa. Eloklah tu bagi chance mereka bermesra mesraan bersama sepuu sepapat kan Izwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang