thumbnail

Wednesday, November 25, 2015

Sebenarnya Ke Sabah Ke Kita Edisi Balas Dendam Yang Membara!


Membara la sangat semangat ko tu Izwa oi sampai tajuk pun sepanjang ERL.
Padahal belum ade mood nak update pasal cuti-cuti Malaysia ke Sabah ke kita kali nie. Susah nak upload gambar pakai hp baru ni..almaklum la khennn kene paham tahap kepemalasan aku nak belajar benda-benda baru..kuh..kuh. kuh..

Lagipun sekarang aku masih lagi bercuti berehat kat rumah mertua, jadi takkan aku nak hadap blog blog semua nie ye dak? Mana yang sempat singgah, aku singgah..mana yang tak sempat singgah..sori ya!

Ini pun gigih menaip waktu malam..save dulu, esok baru publish.
Nihhhh..nak tunjuk bukti muka bahagia masing-masing bila hati gembira :) lama kot menunggu waktu nak bercuti kali nie..

Asyik la duk berkira-kira setiap hari sampailah hari dan bulan tu tiba..phiewwww.! *lappeluh*

Semua orang bahagia :)

Budak banyak akal nie, banyak cakap pun ye jugak!

Perancangan bercuti ke Sabah kali ni lain macam teruja nyer! Edisi balas dendam yang membara dek kerana bercuti kat Sabah 2 tahun lepas tapi tak dapat kemana-mana punnnn time tuhhh...huh!huh!huh!

Frust sangat sampai makan tahun jugak la nak hilangkan kekecewaan tu.
Jadi, boleh agakkan macam mana teruja nyer kami kali nie? Ehhhh...ke aku shoranggg je yang giler teruja sensorg dari mula dulu?? Ha..ha..ha.. :)

25 comments:

Julia Johari said...

Julia pun teruja tgk tempat cantik2 di Labuan...rasa nak pi Labuan lah kak nak jumpa awan terpaling cantik....tggu qaiser besar sikit lg tak yah bawa buggy...sekarang dia jalan jauh sikit nak mendukung...mak tak larattttttttt hahhahaha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kali jalan puas2 Izdwa..
Jangan disekat2 kemahuan tu..
Lama memendam rasa tu..
2 tahun.. :)

Nurzakiah Hanum said...

syoknya
happy holiday

Siti Yang Menaip said...

Sabah best ehehe.. cepat2 citer kak.. iols tunggu ni..

Mrs Puex said...

kitorang kt sini pon terkesan dengan keterujaan awok tu iwa.. plis uplod moreee beautiful pic!


sekian. mengharap juga akan ke sana satu hari nanti.
-mrspuex-

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah seronoknya bercuti ke sana yer...hepi enjoy semua...:)

Kakzakie Purvit said...

Lagi pun kali ini tiga permata semuanya dah tahu menikmati apa itu seronok
Tengoklah budak kecik gebus tu. Kakak geram aje tengok adik tu tau:)

Falsya said...

nak gie sabah jugakkkkk..cantikkkk...

lieyalatif said...

budak2 dah besar dah paham erti bejalan mmg lain mcm seronok dan terujanye wa...nanti snap pic byk2 tauuu..share ngan kami2....

eima said...

aku pun nk repeat juga sabah nanti tp seriau pasal earth quake

Hanis Azla said...

As-salam..

mmg puas hati dapat balas dendam yang macam ni kan izwa.. berbaloi2 kalau terover terujanya pun.. :)

mama tisya said...

mmg balas dendam la ni kalo yg dlu byk tmpt tk sempat pegi

Kesuma Angsana said...

Salam wah bestnya mak dan anak2 sama teruja he3

Qhaifa Nur said...

Tgk smua happy izwa...

ayu Ismail said...

Bestnya gi sabah..akak suka dpt makan udang galah

adianiez AIDA said...

sila la share lepas tu ekk...
mau baca.
sebab tak pernah gi sabah hu hu hu :(

Zaza Abdul Latif said...

kau sorang je yang giler meroyan membara bara tu.. hahhaa
eh bagus gak dpt repeat.. so kau tak lah kena ikut cakap si DIVA tu lagi.. kann??!!

acu yuhan said...

comel anak akak.. done folo sis, folo me back k ;)

hainom OKje said...

Akhirnya ye Izwa......
Mmg nampak happy muka semua tu. Tp yg paling happy tentulah suamimu Izwa,sebab bercuti kat kg dia hihi

Sheila Adziz said...

sabah mmg canti.... dh tercapai yer edisi balas dendam sis :)

luqman zakaria said...

happy betul yang paling kecik tuh...hehe..belum pernah sampai lagi sabah..teringin jgk nak pergi.

Kira Sakura said...

hahahahaha kira pun still ingt lagi kecewa nya akak macam mana aritu. sama la mcm kecewa nya kami masa ke sabah aritu. kalau ikut rombongan makcik2 dah sampai ke mana hala dah. ini sebab nak ngikut adik ipar yang konon nak kemas rumah lepas kenduri tapi satu hapa pun tak buat sampai beg baju dorg nk balik pun ktorg kena tolong kemas sama. lagiiiii sakit hati. ehhh teremosi kt sini pulak hewhewhew

Akak Kembang said...

berbaloi2 kalau cuti lelame ni...hehehe

Inani Hazwani said...

Bestnyaaa :D

Amanda Suria said...

selalunya kita yang teruja..lorang yang ikut sama takde pun macam kita..tp takpe janji kita yang gembira kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang