thumbnail

Friday, November 20, 2015

Teaser

Giler..dah petang baru nak teaser. Line tak cantik la sini. Tengok la..later later aku story.

13 comments:

Qhaifa Nur said...

Cantik...walau dh petang

nohas said...

cantikk..langit petang..

Jueliza Jamani said...

happy holiday darling...

Nurzakiah Hanum said...

happy holiday

Rozita said...

serius cantik...tak sabar nak baca cite full... slmt bercuti idzwa..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Inani Hazwani said...

Bestnyaa kak :D

Hanan Hadila said...

lama tak naik ni, rinduuu

Mrs Little Voice said...

awesome

wan muliani said...

cantiknyaaa senja petang..

hainom OKje said...

Cantiknya langit....

Kira Sakura said...

cantik macam lukisan!!!!!

Amanda Suria said...

Subhanallah....cantik sgt pemndangan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang