thumbnail

Tuesday, December 29, 2015

Peluang Menjelajah ke Manchester UK Bersama Dashing MCFC Untuk Jejaka-Jejaka Aktif!


Nah sekarang ni lelaki-lelaki di luar sana pun dah setaraf dengan kita tau wahai orang perempuan! Tak kalah dah dalam bab penjagaan kecantikkan muka. Actually dalam kebersihan muka. Lagi-lagi untuk lelaki-lelaki aktif bersukan yang perlukan penjagaan kebersihan nie. 

Sekarang Dashing ada memperkenalkan produk terbaru penjagaan muka yang seusai untuk semua lelaki-lelaki aktif di luar sana. Memperkenalkan Dashing MCFC New Facial Cleanser "Strong in action, Gentle on your face"Didatangkan dengan pack ekslusif bersama pouch bag travel.

1 pack untuk semua jenis kulit.

5 pilihan hati untuk suami tersayang..ehh terpulang la untuk ayah tersayang ke..tunang tersayang ke pakwe terabadi ke..gituh~

ACNE FREE : Hapuskan acne bersama Dashing Acne Free yang mengandungi Zink & Clay.

OIL CLEAR : Mengandungi Bamboo Charcoal (arang buluh) bagi menyingkirkan kotoran dan minyak dimuka. 

ICY FRESH : Segarkan muka yang kering dengan Ice Glasier Water bagi kesegaran berpanjangan.

EXTRA WHITE : Dengan Swiss Alpine Plants mampu mencerahkan kulit muka juga memberi warna muka sekata.

WHITENING SCRUB : Ia mengandungi garam laut untuk membersihkan kotoran bintik hitam & putih dimuka.

Untuk Eady dah tentu lah aku minta dia pakai semua! Hah..tamak~ Bukan tamak tapi kalau ikutkan muka Eady semua kene pakai kot! Semua masalah kulit muka ade..acne ade, kadang-kadang berminyak walaupun selalu nyer muka dia jenis kering sebab seharian duduk dalam office beraircond kan. Untuk putihkan muka ofkos la wajib aku suruh pakai! Actualy bukan untuk putihkan sangat muka dia tapi lebih kepada nak cerahkan muka yang nampak kusam-kusam skit tu. Whitening scrub tu Eady pakai seminggu 2 kali untuk buang blackhead.

Harga Dashing MCFC New Facial Cleanser RM 6.90 bagi 50g & RM10.90 bagi 100g. Murah kan? Harga masih mampu untuk penjagaan muka yang terpenting bagi kita betul tak? Ehh..bagi semua sebab muka yang pertama sekali orang pandang kan.

Sekarang berita baik yang nak dikongsi bersama adalahhhhh....tara~ Dashing sedang mengadakan peraduan SMS diseluruh negara untuk bagi peluang korang ke Manchester UK. Best nyer! Untuk menyertai peraduan ni pun sangat mudah! Beli mana-mana produk Dashing atau Elite dan SMS. Satu resit satu penyertaan.

11 pemenang bertuah akan menikmati jelajah 6H5M ke Manchester UK secara percuma! Berpeluang untuk merasai pengalaman 3 hari di kem latihan City Football Academy, juga berpeluang menjelajah di Etihad Stadium dan kemuncak peluang keemasan untuk semua pemenang ialah memenangi tiket VIP menonton perlawanan secara live di antara MC & MU pada 19 Mac 2016 nanti! Perghh...best giler!~

Jadi apa kata kita hadiahkan suami tersayang dengan pencuci muka Dashing MCFC New Facial Cleanser ni mane tahukan boleh suprisekan suami dengan peluang menjelajah Mancehster UK!

Untuk lebih lanjut : FB Dashing / IG Dashing / Web Dashing.

13 comments:

Salina@IbuAqil said...

Maskulin nih..
Hihihi
Pehni bleh suruh ayah aqil cuba lah..
Asyik pakai fair n lovely aja..
Adoiyai!!!

Nurzakiah Hanum said...

wow

mama tisya said...

suka gk ngan brand dashing ni..dlu2 bedak lps tu perfume..skarang ada cleanser, scrub ni bgs juga kn

Falsya said...

kite suke bau dashing nie..sgt lelaki..auwww...hahahaha

Kakcik Nur said...

Anak bujang mak memang pengguna Dashing... :)

Yana Libra said...

menarik ni...tp husband tak guna dashing..huhu

SYANI said...

Baekkkkkk.. petang ni nak gi beli barang dapur, boleh belikan pencuci muka ni untuk hasben sekali..

Nieyl said...

nieyl pun suka bau dashing nie...tapi asben x suka..huhu

aizamia3 said...

Nak cuba gak ler.. mana tau menang.. ;)

Fiza Rahman said...

Murah tu harga.

Kira Sakura said...

beli pencuci muka kat somi. tapi mereput jela dalam bilik air tu haaaa. bila kita suruh dia pakai. tak suruh duduk la kot kat situ sorg2 pfffttttt

LYAfrina said...

khas utk lelaki

el said...

wahhh pas ni cik abe dio kemahhh aarrr dop hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang