thumbnail

Monday, December 07, 2015

Positive Parenting at Kidzania


Alhamdulillah ahad lepas dapat invitation ke Positive Parenting di Kidzania. Ye ye ye..dari 10 pagi sampai 10 malam la duduk kat sana.

Event nyer sekejap jek tapi nak tunggu anak-anak main sampai Kidzania tutup baru keluar. 10 pagi 10 malam okeh! Penat mak ko nak..ha..ha..ha..tapi ape pun kami happy sebab anak-anak gembira sangat semalam.


Yeay..dengan tag gelang masing-masing.

Official Launch Positive Parenting

Sign sign please!

Yes..waktu meneroka Kidzania!

Anak-anak terbahagia semalam ;)

Okey dah tu teaser jek. Ha..ha..ha..full story nanti la kejap-kejap lagi mase aku free. Sekarang busy dengan 700 fail untuk disemak. Blueghh..tak sempat nak blues weh dengan fail-fail nie.

Apa pun kami gembira sangat semalam ;)

12 comments:

Kakcik Nur said...

Mak pasti gembira bila tengok anak-anak gembira... :)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

mama tisya said...

mmg syok la ank2 dok dlm kidzania dr pg smp ke mlm..kita aritu pn smp ptg je..ikutkn anak dara tu nk smp mlm gk..hehehe..entry pn tk sempat update sbb byk gmbr haha

YB Shehan said...

best kan.. join jugak tapi hari sabtu

Julia Johari said...

Hehehe ju tak tunggu sampai malam pun, sebab suami dah inform awal nak ke suatu tempat katanya kikikiki....mmg enjoy utk anak2 dah besar...mcm Qi just jln2 dan keluar je....port tak mengizinkan lagi atas faktor umur. Yang bestnya info parenting tu...paling mahai nak dapat...tp kt sini FREE je kan sis...berbaloi baloi utk sis sekeluarga.

Nieyl said...

haha....700 peh!tu baru seminggu x mai keje kak...
klu 2 bulan..hihihi..
wah!seronoknya....

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah....dapat gak anak2 jejak Kidzania. Memang penat tapi berbaloi.

Melissa Muklis said...

bestnyaa.. banyak dengar cerita pasal Kidzania ni.. hiks. mesti best sangat kan T_T

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronok izdwa dpt gembirakan anak2 ni..
Akak ni tunggu kakak dia habiskan exam..
Lepas tu baru fikir nak cuti kat mana..

Kira Sakura said...

dak mok tak meragam ke kak dari 10 pagi ke 10 malam tu? tapi memang berbaloi la haaa boleh main puas2 kannn

Yana Libra said...

seronok anak2 :)

Akak Kembang said...

mana tak happy...dr pagi sampai ke malam...gigih iwa kan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang