thumbnail

Thursday, December 10, 2015

Ringan & Lembut


Dah rasmikan sempena nak pegi Istana Budaya khen..kene pakai kasut bertutup. Sampai tepat pada waktu nyer sebab aku memabg takde kasut bertutup pun.

Sedap je kasut nie..ringan dan lembut. Ringan macam pakai selipar.

Next time bleh la shopping Zalora lagi..aku ade lagi baucer Zalora RM40.

19 comments:

mama tisya said...

nanti amik gmbr full ootd ye ngan kasut

Nurzakiah Hanum said...

NAK X SABAR NK TGK FULL PICT

el said...

ari tu dpt gak voucher zalora
iols beli 2 kasut ngan baju..1 kasut tu salah kaler..diorg ganti yg lain tp keep yg salah tu..so iols dpt 3 kasut oiiiiiiiiii
BESTNYA ZALORA
ZALORA mmg awesome

Zaza Abdul Latif said...

belanja aku 1 weh!!

Falsya said...

cantik n comel sgttt...;D

Lea Ismail said...

nampak cantik pulak kasut tu

Nieyl said...

kasut nie mcm kasut sarung orang jepun..hihi...
nieyl hari tu pegi IB..xpakai pun kasut bertutup..hihihi :P

Julia Johari said...

tomei angat...sesuai dengan mak mak cam kita ni kak nak handle anak nak berlari bagai...julia suka kasut straight mcm ni...x sakit kaki

luqman zakaria said...

comel jer kasut..nampak cozy..hehe

Fiza Rahman said...

Full pic please ☺

mun said...

cantik kasutnyaa

wahida said...

aku pulak lagi suka kasut bertutup...tak reti pakai kasut yg nampak jari...huhu...

mati2 aku ingat kasut org jepun nok...hahaha...

Kakzakie Purvit said...

Nampak selesa sangat ni
Kasut bertutup ni bagusnya kalau pakai setokin macam kakak kalau jalan/simen basah senang setokin tak basah.

Inani Hazwani said...

Baru dua tiga hari lepas usha2 satu kasut ni dekat Zalora sekali masa nak order dah out of stock. Dia punya terkilan sampai terbayang2 rupa kasut tu macam mana. Huwaaaaaaaaaa T_T

Amanda Suria said...

comel plak kasut tu ha...

zaleha awaluddin said...

cute jer la hai...
kasut yg comel

Pengalaman Menginap di Bustel Melaka

Siti Yang Menaip said...

comel.. sarung je kaki senang kan eheh..

Kira Sakura said...

comel!!! nak beli la jugak nanti

Cik Tie said...

comel pulak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang