thumbnail

Wednesday, December 09, 2015

TQ Zalora!


Finally redeem dah baucer RM100 dari Zalora! TQ Zalora~
Baucer dari entry yang aku tulis haritu. Tips Fesyen Untuk Kelihatan Lebih Tinggi.

Parcel from Zalora.

Punyer la payah naik memilih barang ape nak dibeli sebab kalau ikutkan takde benda pun yang aku nak. Nak beli handbeg baru je dapat hadiah hanbdeg dari Eady..nak beli baju takut tak berkenan mase dapat kat tangan..last-last belikan Eady singlet. Dah lama pun dia nak beli singlet dalam tapi tak terbeli..duk nanti nanti..he..he..he..nah sekarang rezeki dia.

Mahal wehh singlet lelaki..ha.ha..ha..2 helai RM80 tapi kain berkualiti sungguh la! Balance aku beli kasut bertutup. Mungkin dah sampai mase aku pakai kasut bertutup. 

Singlet mahal dan kasut murah tapi cantik. gitu~

Overall puas hati! Cantik bila dapat kat tangan. Tak sabar nak pakai kasut ni esok mase pegi Istana Budaya. Oh ye..esok pun nak pegi collect hadiah mandian dan perfume ENCHANTEUR dari majalah EH! Aku menang contest so kene amik sendiri sebab barang tu besar dan berkuantiti banyak sampai dalam e-mail dia bagitau barang tidak boleh dipos.

So esok aku cuti. Nak ke klinik gigi, nak ke Subang collect hadiah dan last destination ke IB for HI-5 yeayyy! Kalau sempat nak pegi tasik titiwangsa bawak para jemaah bermain rumput. ;)

Alhamdulillah..rezeki yang sikit pun kita kene bersyukur banyak, kalau dapat rezeki yang banyak paham-paham sendiri la kan.

Haaa,,banyak nyer entry bertunggak...acanne nak buat biler idea kering nie..huhuuu.. >_<

19 comments:

Kakcik Nur said...

Mak tuari ambil beg tangan, tapi pakai sekali dua dah tak pakai lagi...

Ibu Lala said...

Sy hr tu ambik henbeg. Tapi dah putus pun.

Melissa Muklis said...

wahhh.. bestnyaa murah betul rezeki akak.. hehe

mama tisya said...

tahniah dh redeem voucher zalora..slamat collect adiah yg lain2 plak

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik begnya. Boleh beli selalu.

Nieyl said...

wow!untunggggg....
nieyl pun ada voucher tapi xtau nak beli apa..
sebab xde apa nak beli..haha

Kakzakie Purvit said...

Kakak sampai la ni offer Zalora tak ambik lagi
Cloasing akhir bulan ini. Entahlah...

Falsya said...

kasut tuh comellll sgttt...

Yana Libra said...

seronoknye dapat banyak hadiah :)

Fiza Rahman said...

Cantik plak nengok kasut tu. AKu ni tak tau nak redeem barang apa...ppffttt...

Inani Hazwani said...

Nani pun tengah tengok2 lagi barang kat zalora. Tak tahuu nak beli yang mana :P

tiga lalat said...

wahh bestnyer, kasut murahan tapi chomeyy je mak kanns., ;p

ujie othman said...

Wah..lps zalora..ada lg hadiah nk amik. Syok sungguh ni!

HeNRieTTa JoSe said...

rezeki d hujungn tahun...enjoy ur day...nnti post la gmbar high 5 tu...hehehe...

Hanis Azla said...

As-salam Izwa..

Alhamdulillah.. Syukur atas segala rezeki.. Cantiklah kasut tu.. berkenan akak.. baju singlet lelaki memang mahal! Jadi kalau nak beli singlet en.asben selalu akak tanya balik... beli satu aje tak boleh ke??? he..he.. sebab kalau beli lebih boleh lari bajet ha..ha.. Selamat ber Hi-5 di IB dan selamat berguling di rumput tasik titiwangsa nnt..:)

NUNU EERA said...

gmbar pki kasut please,.. hehe

Zaza Abdul Latif said...

rejeki namanya!

Siti Yang Menaip said...

kalo scroll Zalora memang boleh miskin jadinya ehehe..

Kira Sakura said...

wowww murah rezeki akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang