thumbnail

Monday, January 11, 2016

Korang Tu Dah Kenapa??


Korang ni dah kenapa?? Bagi la aku putus asa nak ber-blog tapi dah korang ni komen macam-macam sangat tu dah kenapa?? Ehhh..siap tuju lagu bagai..ha..ha..ha..teruk la korang nie. :)

wajah dibawah cahaya kesucian..kakaka..matilanakkenekutuk!

Maafkanlah aku wahai korang...mungkin kerana terlampau penat dan stress kot banyak benda nak kene fikir 2-3 hari nie. Serius penat, rase nak lari nak book hotel tido je seharian tanpa gangguan tak nak fikir ape-ape (khennnn nak hotel aje...phui~) tapi apakan daya anak ramai nak kene urus..ha..ha..ha..berangan itu penting okehhhh...janganlah nak kecam sangat :)

Ni kene pulak ade review job nak kene buat tau! Sabar okey sabar kejap nak cari mood dan idea~ Korang tu la tak bagi aku berenti ni..

16 comments:

Zaza Abdul Latif said...

tak payah nak berenti sangat.. kau kalau tak menulis, mulut pun dah becok.. baik kau tulis je dari berckp.. hihihi

Inani Hazwani said...

Jangan stress kak. Chill ! Hehehe :D Happy Working :)

Lynda Che Lah said...

kak..
nape ko mesti mentioned pasal hotel kak?
penat kan padahal baru kerja seminggu kot

mama tisya said...

mmg best kalo dpt tdo otel..ilang stress kejap hehe

Nurzakiah Hanum said...

jangan stress k

Daus Redscarz said...

bertabahlah ya... hehehe mama hot...

Kakcik Nur said...

Mak pun ada rasa nak lari tidur kat hotel walaupun di rumah ini tiada yang mengganggu... :)

Kakzakie Purvit said...

Hmmm... nak lari hotel boleh tapi nanti ada yg mengekor lagi tiga tu sama aje jadinya:)

Kakak pun macam nak berhenti berblog tau.

Julia Johari said...

Pernah rasa mood cm akak ni, sampai satu fasa nak berhenti, nak hidup cara orang biasa, tak perlu sibuk-sibuk rerajin sgt nak bagi tulis cara-cara nak pi...tapiiiiiiiiiiii bukan semudah itu nak buat...kalau buat rasa macam hilang separuh julia...rasa mcm bukan diri sendiri...akak rehat lah, kalau nak off dari blogging ni boleh off bebila...tp kalau nak hapuskan baik fikir dalam2...sebab banyak pahala mengalir dalam diam sebab orang hari2 google cari info, mana tahu time tu dia tengah stress, tup tup buka blog terjumpa blog akak, ada jawapan selamat, tak ke akak selamatkan mereka....ceh panjang plak komen hahahhaha

Melissa Muklis said...

jangan stress stress ya akak.. hee jangan la berhenti berblog.. Lissa suka baca entry akak :D

Kak Nieyl said...

Hahaha..mood isnin ke laut ke kakkk....hihihi...

LYAfrina said...

hehehe..xpelah izwa..
time ok..kita on..time KO kita off..

y penting ..kt kna enjoy...

Qaseh Suhaida said...

Monday bluesss....

lieyalatif said...

jgn ngengade wa...keep on writing key....takpe, ade mase ko tulis2 laaaa...kalo busy ko slow down jek...

Kira Sakura said...

Jangan kak. nanti tak dapat pulak baca cerita dak mok dan abang kakak nya itu lagi hihihihi

hainom OKje said...


Ko dah kenapa Izwa....stress ek? Sabar yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang