thumbnail

Monday, January 25, 2016

Saki-Baki Gambar Cantik di Labuan.


Dah lama ade dalam draft tapi lupa nak share. Korang ade yang keje ke? Aku cuti tapi kerja uolls!~ dari mereput kat umah baik aku kerja. Kerja siap Ot pun dapat..eh? Hi..hi..hii...syok ape kerja tanpa gangguan! Oh ye, Selamat Menyambut Thaipusam pada yang menyambut nyer ;)

Okey lah malas nak cakap, nak sila cuci mata! Hujung tahun kiter share lagi gambar Labuan yang best tuh.

6.00 pagi

Matahari dah mula muncul

Cantik kan? SubhanALLAH~

Feri menuju ke Jetty Menumbok.

Pukul 7 pagi. Adik mok tak mandi sebab keluar rumah pukul 5 pagi.


Restoran Manja Rasa Labuan

Muzium Marin Labuan

Kampung Air Patau-Patau 2

Ni view dari tepi Pasar Besar Labuan

Anjung Ketam Labuan

Pantai ape ntah lupa dah aku. Tak berapa bersih nak mandi.

Dating menunggu anak-anak main kat playground

Billion Waterfront Hotel, Labuan

Billion Waterfront Hotel Labuan

Random je aku letak. Semua dari camera hp samsung je, harap ade DSLR tapi pemalas hazabedah nak usung. Pakai hp lagi cepat update kat IG &  FB. So till we meet again Labuan, dan sesungguh nyer aku rindu dengan suasana Labuan yang tak ramai orang cuma yang tak rindu adalah kepanasan nyer..huwaa..rentung kulit mak!

Pagi tadi pun biras dah Whatsapp tanya balik ke tak raya nie? Hehehe...kalau ikutkan bulan 7 kan? tapi masalah budak sekolah tak cuti lama time raya..uhuks..rugi balik Labuan sekejap.

9 comments:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Cantiknya...

lia ummiirfan said...

tak pernah sampai Labuan, cantik ye..:))

Kakzakie Purvit said...

Pemandangan kalau pandai cari shot memang cantik
Alaa... adik mok tak mandi pun semua pakat cium adik tak sudah kan dik kan:)

Kakcik Nur said...

SubhanAllah....memang sangat cantik pemandangan yang digambarkan... :)

Inani Hazwani said...

Memang cantik sangat !

Kuazue Mohd said...

canteknya.. bila lah boleh merasa sampai sini

el said...

SubhanaAllah cantiknyer ciptaan Allah
weii nti pi sana bw kami semua sekali no :)

Zaza Abdul Latif said...

cantik weh view kat sana.. ko cakap adik mok tak mandi ya? kenapa tak cakap ko pun tak mandi? cover line lettew!! hahaha

Kira Sakura said...

cantik. kalau tak ke kedah ni dulu. dekat labuan la kira kena berkhidmat hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang