thumbnail

Monday, January 04, 2016

Short Update


Update sekejap jek..hari ni macam mak-mak lain la busy dengan hal sekolah anak. Yuran la buku la cari kasut sekolah lain la..boleh pulak kasut masing-masing ketat..grrr..dah kenapa korang besar cepat sangat..haishh..selagi tak sekolah ade je barang tak cukup..tension plak aku..

Setakat ni alhamdulillah Sufiya seperti yang dibayangkanlah, berani dan tak peduli mama..pfftt..siap halau balik..grrr.. Syahmi macam biase la..asyik tercari-cari muka mama. Syakirah setakat ni masih lagi kior dalam kelas..almaklum kene tukar kelas budak besar dah..memang melalak la!

Amanah kami

Harap esok semua setel boleh la mama abah ko pegi dating tengok wayang..eh? Mungkin bukan Dilwale..pftt..benci tak dapat tengok hindustan! T__T

22 comments:

Julia Johari said...

Alhamdulilah, kak izwa amanah ni semua dipermudahkan oleh Allah...hahahha juju tgh donload diwale...so far lom berjaya lagi sebab line mcm siput bak sedutttttttt hahahha

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tu lah bila mula persekolahan..
Ada jer yg nak dicari lagi..
Budak2 kaki memang cepat besar Idzwa..
Akak beli besar sikit sebab bila pertengahan sekolah dah sempit pulak kasutnya..

CikLily Putih said...

sekejap je anak-anak membeso ek...

have fun tgk dilwale..

Bitt (double IS) said...


si kecik tu pon bangun awal ke..hehehe

kan...tak sabar nak tunggu derang balik dengar cite 1st at school ehehhehe

Melissa Muklis said...

Alhamdulillah.. hehe semoga semuanya dipermudahkan, kak :D

Diana Rashid said...

semua dah masuk sekolah ke?balaik nanti mesti macam2 cerita keluar/..hahah

Falsya said...

Comel2 jer semua..sian akak..jom ler dating sesama tgk dilwale..;)))

mama tisya said...

bz la mak2 arini kn bila ank2 dh kembali ke sekolah..wah nk dating...dilwale tu kalo tkdpt tgk wyg..layan online je la..kita pn dh layan smlm sbb tk kesampaian ke panggung wyg hehe

ain.ya.nun. said...

Tengok gambar, dengan mak pun dah nampak sama kiut dengan anak je

Kira Sakura said...

kita tumpang sonok tengok mak2 busy semalam dgn hari ni ihihihi. kak diwale tu akak donlod jela. tgk kat ofis sorg2!!! kehkehkeh :p

Cik Da said...

alhamdulilah....

el said...

hai mak2 cuti dah lama...start dah membizikan diri dr pg ke ptg bw ke malam. xabis2 smpai bila2 hahahaha

el ni lglah x tau nak arrange time caner..2 anak balik sekolah lain2 waktu..arghhh

Zaza Abdul Latif said...

kau kan mader yang berjiwa anak2.. bagusnya anak2 kau ya, siap halau lagi anak2 aku pulak paling bahagia kalau nampak muka aku kat skolah.. haha

sudipVSsenduk said...

izwa.. cuba ko belikan kasut saiz budak tingkatan 1 sorang sepasang, boleh pakai lama sikit.

lariiiiiii

Inani Hazwani said...

Comel semua. Selamat ke sekolah adik2 :D

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Alhamdulillah.. semoga segalanya terus dipermudahkan.. Sejuknya hati tengok gambar tu.. :)

Ezna Ahmad Khalili said...

moga semuanya dipermudahkan....

hainom OKje said...

Gitulah kalau namanya mak Izwa....bizi sokmo hihi...

wahida said...

semalam aku ngan laki aku dalam pada skodeng si adik sempat tengok wayang...hahaha...tapi tak tgk la dilwale...i is tak minat sgt hindustan...aku pi tgk ip man 3...best weiii!!

Kakzakie Purvit said...

Sejuk mata memandang gambar tu Idzwa.
Adik tu kakak tak boleh tahan tengok - suka betullah:)

Fiza Rahman said...

Bagus kakak tak nangis. Anak dara aku tu still nangis..ppffttt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang