thumbnail

Wednesday, January 27, 2016

Sweet Tahap Potong Kaki Nih!~


Cepat mengaku sapa sweet like candy tahap potong kaki nie?? Tanjat gegurl okeyyyyy biler semalam orang kaunter suh datang depan collect surat yang sampai. Apekahhh...siapakahhh yang rajin sangat nak hantar surat kat aku nie? Kalau setakat surat peminjam tu biase ni Skynet punyer kot~

Tanjat la sebab biase parcel or produk review akan sampai ke alamat Eady. Aku memang takkan dapat ape-ape barang kecuali surat iklan Sogo jek..hu..hu..hu..~

A Bag Full Of Love & suprise also!

Gigih telek dari sape yang bagi tapi sayang nyer hanya tertulis dari Printcious Gifts Sdn Bhd. Aku syak orang yang order tu beli online then send tru syarikat nie. 

Tadaa~ Tanjat gegurl sebab sweet nak matik!

Mouse Pad?? Siap tarikh anniversary kawin?? Uhuks..sapa bagi nie? Kenapa sweet sangat tahap potong kaki nie?? Nak kata tok laki memang tak la kot sebab dia bukan sejenis yang sebegini punyer suprise! Dekat 10 tahun kawin pun ade 2 kali jek dia buat suprise tahap aku boleh sengih selama berbulan-bulan..kah..kah..kah~ Ugut-ugut pakse-pakse tanya pun memang confirm bukan dari dia!

Macam tau je kan mouse pad aku uzur tahap takde rupa sampai orang pun confius ni mouse pad ke kertas pasir nie..ha..ha..ha..mouse pad yang ade ni tinggalan orang yang duduk kat meja ni dulu..aku dari hari ke hari nak tukar mouse pad tapi tak jumpe yang berkenan. Ehemmm..hakak kan sejenis manusia yang nak benda cantik di mata tak cantik hakak tak berkenan okey~ tapi sekali dah tersuka memang sampai reput hakak guna, gitu kekdah nyer! ;)

Mouse Pad Lama vs Mouse Pad Sweet giler tuh~ 
Wuhuu..akak is so semangat nak datang keje la cannie..ha..ha..ha...

I'm In Love, TQ~

Huuuiiii...sapakah yang bagi ini sekali pun nak cakap TERIMA KASIH BANYAK sebab suka sangat! Haiisshh suka giler la haaaaaiii~ Sweet nyerrr..muah muah muahhh..confirm yang bagi ni perempuan sebab lelaki takkan bagi la hadiah macam nie! ;)

18 comments:

Kakcik Nur said...

Waduh...waduhhhh...

mak ikut terasa kemanisannya itu. :)

mama tisya said...

pembaca setia tu yg bg..sweet

Nurzakiah Hanum said...

sweet sangat2

Zaza Abdul Latif said...

Yang penting bukan aku yang bagi.. hahaha.. manis sangat lah org yang bagi ni.. siap letak nama satu keluarga tu..

Lea Ismail said...

sweet betul. betul kan kalau suami buat surprise berbulan2 senyum dibuatnya. sampai sekarang ke tak tahu siap yang kirim ni?

Kakzakie Purvit said...

Ini betul-betul surprise
Tak ada hint langsung
Memang sweet sangat:)

Julia Johari said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa....sgt sweet lah...hari2 boleh tgk kan...hehhee

Kak Nieyl said...

wahhh!cantik...
sweet sgt tauuuuu..

SYANI said...

Wah... surprise gitu....memang sweet sangat.

- dieyana - said...

saya syak suami awk yang bagi tu, mana tau kan!...hiihihi..comel looo

Mrs Puex said...

seriusslyy mmg sweett weii..
buat keje dengan lap lap tuuu...
lagi bertambah sweet like candy..hehehe...


Nurhidayu said...

Bestnyaaa...untung la

Falsya said...

betul misteri nie kak oii..smp skang xtau sape bagi..hehee

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Siapakah gerangannya yang bagi. Peminat agaknya tu akak.

AkuBiomed said...

Lepas nih gerak mouse tidaklah tersangkut-sangkut lagi. :)

Qhaifa Nur said...

Rezeki namanya...

hainom OKje said...

Wah.....cantiknya Izwa....mak tumpang jeles jerlah....

Kira Sakura said...

cantik sweettttt sangat. dah ada ke yang mengaku bagi tu kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang