thumbnail

Saturday, January 16, 2016

"TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY"

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY
Wak buat giveaway korangggggg~ Aku memang dah cakap kat komen wak haritu kalau wak buat GA hadiah kalendar aku nak joinnnn sebab aku stress giler cari kalendar tahun ni merata-rata takde orang jual! Dah kenapa korangggg tak nak jual kalendar??? Biase majalah fesyen bagi kalendar tetiap tahun mase edisi December pun tak hadeee...im so stress u know!

Dah la aku ni pesyen kalau nak kalendar aku nak yang cantik-cantik yang comel-comel yang indah dimata sebab itulah tempat aku note macam-macam, nak catit cuti la catit birthday semua orang tauuu...kalau kalendar tak cantik aku rase macam alaaaa kenapa tak cantik niiiii...pastu benci tengok kalendar tuuuu sanggup pegi cari atau beli kalendar lain...haaaaa gitu org cerewet Y__Y Nampak tak? Nampak tak betapa kalendar ni sangat penting dalam hidup aku?? Kalau takde memang stress hokeyyyy~

So wakkkk ooo wakkk pasti kan saya menang ye wakkkkk kalau tak saya memberontak nie! Saya hentak-hentak kaki kangggg..jaga-jaga wakkkk...ugut nie..muahahahaha..*gelakjahat* Dah la kalendar wak tantekkkk angat..kalau tak dapat kalender tu mau berdarah hati ku ni wak..keh..keh..keh~

Korang kalau nak join, klik kat gambar tu ataupun klik kat link bawah gambar tu ok ;) tarikh tutup 18.01.2016 (12 tengah malam ikut jam wak kate nyer..)

3 comments:

Anizz Annisa said...

gud luck.. :)

Inani Hazwani said...

Good luck kak :D

Salina@IbuAqil said...

Gud luck dear...
Hihihihi
Hentak2 kaki yek..
Hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang