thumbnail

Wednesday, February 17, 2016

Selamat Hari Lahir Musuh Kesayanganku!


Dedua makin tembom! Mua..ha..ha..ha..

Okey kiter pakai gambar ulangan je lah ye dak sebab rase nyer gambar ni paling suci! He.he.he..suci tak bermake-up berlengas berpanasan kat Labuan haritu. Chewahhh~

Eh..entry ni nak wish birthday to my man yang mana super penyabar super pendiam dan super cool abah ;) Didoakan semoga abg dimurahkan rezeki yang banyak lagi berkat, diberikan kesihatan yang baik selalu (birthday boy tak sihat hari nie..sobs~) dan semoga keluarga kecil kita sentiasa dibawah lindungan rahmat-NYA..aamiin~

Doa seperti biase, tak tunggu birthday pun memang doa setiap hari. Sapa tak sayang laki oiii~ Laki sorang je pun yang hade..dia lah penawar dia lah racun dia jugak la musuh..ha..ha..ha..musuh paling tersayang ;)

15 comments:

Kakzakie Purvit said...

Sanah Helwah En Eady:)
Org sebelah tu kalau tak ada 'musuh tersayang' sehari aje outstation pun dah kucar-kacir dibuatnya haha...

Nurzakiah Hanum said...

happy bday org sebelah
hehe

Kak Nieyl said...

Happy birthday orang baju hijau..
semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki...
teruskan membimbing keluarga tercinta hingga ke Jannah..Amin..Amin...

Husna Rahman said...

sanah helwah..moga makin luas rezeki...tembam tu pun tanda murah rezeki jgk tu..hihi..

Falsya said...

happy birthday musuh kesayangan kak idzwa...kihkihkih...

Julia Johari said...

Hehehhe comel je isteri dia bagi ucapan besday...musuh paling tersayang hahhahahaha aduyaiii kakak!

Happy birthday!!!!!!!!!!!!
Cepat sembuh, nanti kakak izwa nak bagi surprise hehehhe

Raihanah Ahmad said...

happy birthday orang sebelah tu.

aizamia3 said...

Selamat hari lahir buat musuhmu itu Idzwa..
Moga kekal bahagia dan ceria selalu serta kuat dalam menjalani rutin harian.. ;)

Yana MIB said...

happy bornday to hubby akak... :)

Kakcik Nur said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran, Eady... :)

Nad MamaZN said...

hepi bday to u! :)

eima said...

happy birthday !!
semoga terus dimurahi rezeki ...

el said...

happy birthday en. eady!!
jagalah isterimu seperti bidadari ewahhhh

Kira Sakura said...

hepy besday suami akak. moga segala doa isteri tercinta dimakbulkan Allah amin amin

hainom OKje said...

Mmg suci murni Izwa....sejuk mata mak mertua tengok hihi....

Sweet couple gitu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang