thumbnail

Tuesday, March 01, 2016

Hadiah Dari Hati Printcious Yang Sangat Sweet Dan Comel!


Yay..barang yang dinanti-nantikan dari minggu lepas sebenar nyer! Barang dari Printcious yang aku redeem lepas buat entry ni. Best sangat walaupun hadiahkan kat diri sendiri..ha..ha..ha..

Printcious - Precious Gifts From Your Heart

Eh suka sangat sebab benda-benda macam ni sangat comel tau! Barang comel ni haruslah di war-warkan supaya korang pun boleh rasa kesweetan nyer..ha..ha..ha..teruk benar bahasa aku nih! Meh kiter close up sikit benda best nie. ;)

Kata tahun ni anniversary ke-10 khenn ;)

Gambar kesayangan wajib lah ade!

Aaaaa..best nyer! Best la sebab sweet giler! Tu cawan tuh..tuh frame berdiri tuh dengan puzzles tu. Aaaaa...best giler~ Tu semua aku customise sendiri tau. Korang kalau nak bagi hadiah kat orang lain boleh customise macam aku buat tu. Best kan? Best laaa sebab lain dari yang lain tau. 

Tada! Letak kat sudut peribadi kat office. Sweet giler~

Bulan 3 ni kan cuti sekolah mesti ramai orang kawin so korang boleh jugak bagi hadiah istimewa macam ni kat kawan korang yang nak kawin. Selain dari tu untuk semua hari special pun boleh la.. :)

Nak suprise kan pun boleh la, purcase pastu korang letak alamat yang korang nak poskan tu. Nice sangat tau. Macam aku terkena hari tu la, sampai ke sudah tak jumpa sapa yang pos bagi. Sangat sweet tau sampaikan ke hari ni aku masih lagi rase sweet lepas dapat hadiah tu.

Baca, sweet tak?

So korang..kalau nak bagi orang lain rase macam aku ni sila la cepat-cepat pegi jengah Printcious tu tau. BEST sangat sampai rambang mata.

22 comments:

Zaza Abdul Latif said...

tolong hadiahkan kat aku!!
tapi buat surprise jangan bagi tau kau yang bagi.. nanti aku plak up entry tercari2 siapa yang bagi hadiah tu.. :P

Siti Rohaida Yusof said...

comelnya...ala..yang kita punya belum sampai lagi ni

mama tisya said...

Cantik

Norhayati Mohd Isa said...

Akak ni buta sikit Idzwa kalau oder melalui online ni..
Banyak benor tak tahunya..
Macam orang buat photobook tu..
Macam nak buat tapi tak tahu pulak nak send gambar tu macam mana..
Pastu nak susun dia ..
Aduhai..

Tapi memang sweet lah Izwa..
Akak suka yg puzzle tu :)

wahida said...

nice...boleh try nnt ni utk beday mek jah bulan 7 nnt...hehe...

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah cantiknya nyg,gambar n puzzle tu...:)

kakyon said...

memang chomel

Qhaifa Nur said...

Mmg sweet laaa..
Suka yg puzzle tuhh

Eye_nee said...

Suka sgt tgk frame yg puzzle tu...so manissss....akk tua kamu ni bab2 membuat ordering ka hapa ker through online ni bebal ya amat..maklumlah Umur factor kannn...

Nad MamaZN said...

menarik!

Khalid Kyle said...

Menarik idea puzzle tu

Jom Terjah! >> Review Produk Kecantikan & Kesihatan Antarabangsa Terbaik Keluaran RF3 World FirMax3 Malaysia :)

Nooriah Abdullah said...

adoiiii cantik sangat lah Idzwa bekenan sungguh kat semua nya tu
tapi tak reti nak order online ni hahaa

Inani Hazwani said...

Lawa lawa semuaa tu :)

Khamsi Abdullah said...

Banyaknye. Dahlah comel-comel belaka..

Nurhidayu said...

Menarikkkknya..tp minat lg photobook..hehe

el said...

admit uols mmg sorg yg suwit sgt...

Akak Kembang said...

comelnya...gigil je tangan ni nak try pulok

hainom OKje said...

Mak tumpang jeles hokay!!

adianiez AIDA said...

cantik!!!!
ekslusif gitu...

Julia Johari said...

Cantik sgt lah sis...julia suka...okey skrg gak nak godek2 hehhehehe leh deco meja opis sendiri kan kak izwa...omeyyy yeee

aRz MoHa said...

Wau cantik dan terbaik

Kira Sakura said...

Cantik comel. Letak kt sudut rumah pun best ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang