Pages

Tuesday, March 01, 2016

Hadiah Dari Hati Printcious Yang Sangat Sweet Dan Comel!


Yay..barang yang dinanti-nantikan dari minggu lepas sebenar nyer! Barang dari Printcious yang aku redeem lepas buat entry ni. Best sangat walaupun hadiahkan kat diri sendiri..ha..ha..ha..

Printcious - Precious Gifts From Your Heart

Eh suka sangat sebab benda-benda macam ni sangat comel tau! Barang comel ni haruslah di war-warkan supaya korang pun boleh rasa kesweetan nyer..ha..ha..ha..teruk benar bahasa aku nih! Meh kiter close up sikit benda best nie. ;)

Kata tahun ni anniversary ke-10 khenn ;)

Gambar kesayangan wajib lah ade!

Aaaaa..best nyer! Best la sebab sweet giler! Tu cawan tuh..tuh frame berdiri tuh dengan puzzles tu. Aaaaa...best giler~ Tu semua aku customise sendiri tau. Korang kalau nak bagi hadiah kat orang lain boleh customise macam aku buat tu. Best kan? Best laaa sebab lain dari yang lain tau. 

Tada! Letak kat sudut peribadi kat office. Sweet giler~

Bulan 3 ni kan cuti sekolah mesti ramai orang kawin so korang boleh jugak bagi hadiah istimewa macam ni kat kawan korang yang nak kawin. Selain dari tu untuk semua hari special pun boleh la.. :)

Nak suprise kan pun boleh la, purcase pastu korang letak alamat yang korang nak poskan tu. Nice sangat tau. Macam aku terkena hari tu la, sampai ke sudah tak jumpa sapa yang pos bagi. Sangat sweet tau sampaikan ke hari ni aku masih lagi rase sweet lepas dapat hadiah tu.

Baca, sweet tak?

So korang..kalau nak bagi orang lain rase macam aku ni sila la cepat-cepat pegi jengah Printcious tu tau. BEST sangat sampai rambang mata.

22 comments:

  1. tolong hadiahkan kat aku!!
    tapi buat surprise jangan bagi tau kau yang bagi.. nanti aku plak up entry tercari2 siapa yang bagi hadiah tu.. :P

    ReplyDelete
  2. comelnya...ala..yang kita punya belum sampai lagi ni

    ReplyDelete
  3. Akak ni buta sikit Idzwa kalau oder melalui online ni..
    Banyak benor tak tahunya..
    Macam orang buat photobook tu..
    Macam nak buat tapi tak tahu pulak nak send gambar tu macam mana..
    Pastu nak susun dia ..
    Aduhai..

    Tapi memang sweet lah Izwa..
    Akak suka yg puzzle tu :)

    ReplyDelete
  4. nice...boleh try nnt ni utk beday mek jah bulan 7 nnt...hehe...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum izwa...wah cantiknya nyg,gambar n puzzle tu...:)

    ReplyDelete
  6. Mmg sweet laaa..
    Suka yg puzzle tuhh

    ReplyDelete
  7. Suka sgt tgk frame yg puzzle tu...so manissss....akk tua kamu ni bab2 membuat ordering ka hapa ker through online ni bebal ya amat..maklumlah Umur factor kannn...

    ReplyDelete
  8. Menarik idea puzzle tu

    Jom Terjah! >> Review Produk Kecantikan & Kesihatan Antarabangsa Terbaik Keluaran RF3 World FirMax3 Malaysia :)

    ReplyDelete
  9. adoiiii cantik sangat lah Idzwa bekenan sungguh kat semua nya tu
    tapi tak reti nak order online ni hahaa

    ReplyDelete
  10. Banyaknye. Dahlah comel-comel belaka..

    ReplyDelete
  11. Menarikkkknya..tp minat lg photobook..hehe

    ReplyDelete
  12. admit uols mmg sorg yg suwit sgt...

    ReplyDelete
  13. comelnya...gigil je tangan ni nak try pulok

    ReplyDelete
  14. Cantik sgt lah sis...julia suka...okey skrg gak nak godek2 hehhehehe leh deco meja opis sendiri kan kak izwa...omeyyy yeee

    ReplyDelete
  15. Cantik comel. Letak kt sudut rumah pun best ni

    ReplyDelete