thumbnail

Thursday, March 10, 2016

Segmen Blogwalking By Seindahcerita


Koranggg jom join! Dak Niely ni rajin BW blog orang tau. Mana tau boleh tambah kenalan lagi kan kan ;)


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

15 comments:

Kak Nieyl said...

hihi..Thanks akk..memeriahkan..
akk dah menjadi sebahagian dr hidup dunia maya nieyl dah..:)
muaahhh sikit...♥♥

Cik Kumbang said...

Blogwalking tengah hari lalala ~ :D

Falsya said...

Alaaaa, dh lama xjengah bog nieyl..

Qhaifa Nur said...

Lama gak tak bw ni.....

hainom OKje said...

Gud luck Izwa

Inani Hazwani said...

selamat bersegmen kak :)

Kira Sakura said...

Good luck kakak

Zaza Abdul Latif said...

Good luck untuk kau!!

Kak Nieyl said...

Terima kasih sudi join ♥
Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

atdfdzl said...

Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

--> fatihah-fadzil.blogspot.my

sakura 8554 said...

blogwalking sat...sini

Umie Yana said...

Salam singgah daripada segmen yang sama

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

LUKMAN GANU said...

done.. jom sini http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

iffah hussin said...

http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

ASSALAMUALAIKUM...

Bonde baru sempat nak BW..
Maaf atas kelewatan itu..
Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
www.bondezaidalifah.com

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang