thumbnail

Friday, March 11, 2016

Tudung Instant Kanak-Kanak di Tudung Si Comel!


Teruja ni nak share dengan korang barang baekkk punyer! Aku ni kalau bab barang anak-anak ni cepat je nak jatuh cinta..jatuh gedebuk gedebuk tau! Lagi-lagi sekarang ni aku memang tengah start cari baju raya anak-anak. Aku nak beli yang dah siap je malas nak tempah bagai. Dah la kain mahal kene pulak upah sampai tahap picit kepala! Lagi mahal dari baju orang tua..fuhhh~ Mahal..mahal..mahal..

Ni aku nak share dengan korang kat mana nak beli instant shawl anak-anak yang murah! Haishh..kalau ade less lagi mak bapak murahhh..ehh suka nyerrrr! Gumbira hati aku tau. Boleh kau tengok gambar kat Tudung Si Comel sambil senyum-senyum terbayangkan adik mok pakai! Kekeke..saiko sangat mak dia orang nie ;)


Instant Shawl kanak-kanak dari Tudung Si Comel

Yang ni terbayangkan Sufiya pakai..ehh lawa anak aku nanti nie! Gitu mama dia orang over. Rase-rase tahun ni macam nak pakai warna purple tapi ntah tengok semua warna pun lawa! Haishh..suka nyer tengok ;)

Jubah cantik pun ade!

Boleh bayangkan tak adik mok yang kat tengah tu? Oh hem gee..sweet nyer dengan perut gemuk dia tu..kekekeke...laju-laju la terjah Tudung Si Comel tau koranggg..boleh sama-sama giler sambil sneyum-senyum tengok web tu. Kekekee..

Eh yang ni pun cantik lah!

Telekung pun ade!

Yup, bab telekung ni palinggggggggggg aku suka! Warna-warni aku rase macam ehh cantik nyer kalau anak-anak aku pakai dan kami solat sama-sama..Ehh..jeles la pulak nanti sebab telekung kakak adik cantik dari mama...sobs! Huihuihuii..cantik-cantik! Harga pun adalah sangat murahhhhhhh...RM43.50 adalah sangat murah lahh!

Oh ye, Tudung Si Comel pun ade jual set baju sekolah tau! Tudung sekolah pun ade jual! Aku dah terbekenan nak beli nanti. Korang laju-laju la terjah sana. Phieww..lega dah aku sebab aku dah tau mana nak tuju untuk beli baju raya dia orang complete dengan tudung instant! Eh suka nyerrr ;) tapi kene tunggu gaji okey~ Kalau entry ni terlepas korang boleh klik kat banner kat tepi tu tau.

11 comments:

Qhaifa Nur said...

Teringat kat aeish...sure comel bila d pakai

aRz MoHa said...

ala laaa comel sangat...raya nak dekat kan...

mak ayah mesti teruja nak beli....

boleh belikan tuk cik puteri juga...

Kamsiah Yusoff said...

sikecik yg tengah tu...berjubah tu...so sweet..

el said...

ada ke tudung shawl design byk patern..sbb iols suka cam tu lagi bleh match ngan anak2 hehe

IBU.SUMIASIH said...

Saya mau mengucapkan terima ksih g tidak terhingga, serta penghargaan & rasa kagum yg setinggi-tingginya kepada AKI JEYAPATI , saya sudah kerja sebagai TKI selama 5 tahun di singapore, dengan gaji lebih kurang 2.5jt/bln, tidak cukup untuk memenuhi kebutuhan sehari-hari, apalagi setiap bulan harus mengirim ortu di jawa, sudah lama saya mengetahui roomnya AKI ini, juga sudah lama mendengar nama besar aki, tapi saya termasuk orang yg tidak terlalu percaya dengan hal ghoib, jadi saya pikir ini pasti kerjaan orang iseng Saja.
tetapi kemarin waktu pengeluaran 8924 , saya benar2 tidak percaya & hampir pingsan, angka yg diberi aki 8924 ternyata tembus, awalnya saya coba2 menelpon, saya bilang saya terlantar di singapore, tidak ada ongkos pulang, terus beliau bantu kasih angka 8924 setelah saya bantu mahar 8 juta.mulanya saya tdk percaya,mana mungkin angka ini keluar, tapidengan penuh pengharapan saya pasangin kali 100 lembar, sisa gaji bulan januari, ternyata meledak….!!!
dapat BLT 750jt, sekali lagi terima kasih banyak AKI JEYAPATI, saya sudah kapok kerja jadi TKI, rencana minggu depan mau pulang aja ke sukabumi.buat aki,saya tidak akan lupa bantuan& budi baik aki.HUBUNGI AKI JEYAPTI DI NO INI 0852-4228-0055 KLIK TOGEL 2D 3D 4D 6D DISINI

Kira Sakura said...

Memang comellll sangatm kalau adik mok pakai omg melelh ailio achik kira tgk hihihi

Pha Is said...

alahai, comelnya..

Zaza Abdul Latif said...

Ok aku bookmark dulu entry ni kot2 nak cari tudung untuk anak aku ke.. bleh refer sini!

Inani Hazwani said...

Comel2 je semua. Kalau ada anak ni lama dah beli kan. Eh.

LYAfrina said...

comeysss

Mrs Puex said...

memang selalu beli tudung sekolah kt sini..
tudung tudung lain jugak...
sebab comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang