thumbnail

Friday, April 22, 2016

Busy!


Hari-hari busy macam nak pitam! *cetmacamlabusysangatttt* Kerja tak banyak tapi satu kerja tu remeh ya hamat. Kene bagi tumpuan penuh. 

Geng dahi luas!

Aku tinggalkan korang dengan gambar nyeri. Sila abaikan eye bag yang macam hape ntah tu. Lagi pun dah petang lagi tak nampak muka berseri..ha..ha..ha..

Later-later aku blogging sambil jogging. ;) nak BW ni nak kene relax-relax baru ade feel!

18 comments:

Rozita Abdul Rahman said...

ok je ...tetap comel...secomel yang 3 tu.. hehehe..

Nieyl said...

singgah pagi ♥
ala..ala...comey je permata hati akk nie...

Qhaifa Nur said...

Salam jumaat...ceria semuanya

el said...

yg depan tu terlajak comel bila wat mulut gitu..hehe

Falsya said...

Ehh yg depan tuh muke notty jer..gigit kang tau ler..

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Bersri lagi tuh dengan ragam anak-anak yang buatkan hati rasa gumbira walaupun lotih balik keja

Siti Rohaida Yusof said...

bz dengan anak2 pun best jugak

Kesuma Angsana said...

Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, anak2 penyejuk hati kita.. mg dipermudahkan segala urusan ye

Nurhidayu said...

Alaaaa..sweet je 4 beranak

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

grrrrr geram tengok si kecik tu ..dari dalam perut mak dia sampai dah beso macam ni tak pernah nampak tak comel..grrrr

Kira Sakura said...

aah cap ibu dan anak semuanya hihihihhii

Dkna Abza said...

Kita boleh geng jugak la.. Sama luas je dahi kita hahahhaa

Kakzakie Purvit said...

Kalau ikut keluarga bapak kakak kata org dahi luas murah rezeki
Bila sempit macamana pun pasti ada penyelesaiannya. Bagus kan

Tu adik tu... geram tau tengok!

wahida said...

comel2 semuanya...

Husna Rahman said...

yg kecik skali tu nak mintak kene gigit ke cmna?? hehe..comel

hainom OKje said...

Org ckp dahi luas pandai wooo

Khir Khalid said...

Semoga lancar segala yg diusahakan dan ceria sekeluarga... :)

adianiez AIDA said...

bila buzz jgn kan blogjogging, blogwalking pun x sempat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang