thumbnail

Tuesday, April 12, 2016

Hari Ni Hari Apa?


Selalu lost track hari ni hari ape! Haishh..semalam isnin kenapa rase macam selasa?? Hari ni selasa ke? Tapi boleh pulak tak lupa pakai baju korporat office..hieeww..masalah gak nie.

TC Boy yang perlu direview

Dalam otak ade macam-macam menu nak diolah dengan tuna TC Boy nie! Tak sabar nak buat tapi biler nyer ntah! Ha..ha..ha..dah sabtu ahad aku keje biler nyer nak buat?? Takpe tu kemudian okey.

Esok aku coti! WEHUU..baru cakap nak ME TIME kan? Alih-alih ade offer dari Raisya Tradi Spa untuk satu treatment! Wahhh..gitu~ Tepat pada mase nyer! Serius sangat tepat pada masa nyer! Relaxing Body Massagae, Lulur, Milk Bath, Mani Pedicure gitu. Suka nyer~

Tak sabar nak tunggu esok. Nak rehatkan badan nie. Mental pun ye jugak dan dan tu mood terus okey! Ha..ha..ha..

Ade lagi, bulan depan ade invitation ke Melaka tapi ntah rase macam tak lepas nak pegi jek. Hu..hu..hu..tengok la macam mana nanti. Nampak tak? Nampak tak banyak benda nak kene fikir nie. Ade offer untuk photoshoot 1 family pun tak bagi tarikh lagi sebab Eady macam tak nak. Hmmm...aku nak sebab kekonon sempena 10 tahun anniversary nanti. Yang ni pun nanti lah kemudian fikir. Lepaskan satu per satu dulu. 

Punyer banyak benda nak fikir sampai aku lupa amik Syahmi balik sekolah laaa..huhuuu..last-last dia balik dengan ibu taska dia sampai taska dia tanye aku "kenapa mama tak datang??" Yang aku ni blur..tanye balik "datang mane???" Dia pulak yang tepuk dahi..haruuuuu ade mak macam ni oiii! Ha..ha..ha...

Kan..dari takde benda nak cerita dah penuh 1 entry. Bak kata bos aku tadi (bos department lain) Hai bloggerr..kalau tak bercakap 1 hari tak sah kan, sebab tu rajin menulis blog..kofkofkof..bos perli ke hape ni bos?? Hai bossss~ ;) Bos jangan la baca sini, pegi la buat keje. Ha..ha..ha..

Okeylah nak buat keje, ade banyak benda nak kene setelkan hari nie. Nampak tak entry tak kene mengena dengan tajuk! Lantak lah..korang layan je aku nie ;)

17 comments:

lieyalatif said...

wahh bestnye izwa esok nak 'me time'...dah lame tak pi spa...lieya last pegi mase pi bandung dulu2....ye la spa sane murah...amik full package pun duit kite baru seratus....kat sini non dapatnyer..... enjoy ur day esok key....balik spa menjadi org baru le esok...kulit halus mulus...cik abe syg...ehhh heheheeheh

Kak Nieyl said...

waaa..untung laaa...itu nama nya rezeki...Alhamdulillah...
badan kita pun kadang² perlukan rehat yg cukup..lelagi kalau ibu yg ade anak² ni kan...esok org tu nak g SPA kan..enjoy ye esok...dilayan bak puteri..suka²...

Qhaifa Nur said...

Mmg byk benda nk difikir izwa...lupa pula nk ambil ank
bestnya esok...rezeki tuh

Kakzakie Purvit said...

Selagi kita masih boleh berfikir pasti akan ada aje benda yg akan dilakukan. Lainlah kalau otak dah tak mampu berfikir - bahaya ni dik oii!

Jadi aktifkan fikiran selaras dgn kemampuan diri.

Nurzakiah Hanum said...

nak cuba jugak la
bagus utk travel

JMR said...

dalam bermonolog, siap gk 1 entri ek

eima said...

syok tu dpt pi berspa ... yg tatahan byk pk sampai lupa amik anak .. tu mmg tak leh blah seb baik la dpt tumbang ibu taska tu ...

Kamsiah Yusoff said...

selamat berehat di SPA ya..bestnya dilulur...urut segala bagai..

wahida said...

alahai sian kat syahmi...mama dia lupa amek dia...
kemain bz namanya ni...

Raihanah Ahmad said...

wah rezeki tu sis, best2

aizamia3 said...

Esok hilanglah letih tu.. ;)

Sally Samsaiman said...

Meroyan sangat entri akak ni kak..hahahaha...kelakar oii...habis segala benda masuk satu entri

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Wah murahnya rezeki dia.. Bestny.. Selamat memanjakan diri nnt ya..

Kira Sakura said...

alhamdulilah murahhhh rezeki. syoknyaaaaa dapat me time tuuu. siap pakej urut2 badan relaks kepala tu memang lagi syurgaaaaa la rasanya. tapi sayangnya kak kalau lepas peluang photoshoot tuuuu

hainom OKje said...

Separuh org buat spaghetti Tuna/ Sardin Izwa...tp mak tak pernah trylah hihi

• Ain Cho'in • said...

1000 dalam 1 punya entry. Masyuk kak masyukkkk. Hihi ! Yang penting enjoy kaaaaannnn. Hihihi !

el said...

jarang beli ni sbb mahal..tunggu diskaun baru beli bertingkek2..suka hat tuna pya..iols pengiler tuna kahkahkahkahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang