thumbnail

Wednesday, April 06, 2016

Last Minute Booking - Aplikasi Yang Memudahkan Hidup Anda Dengan Harga Murah!


Bab bercuti ni memang selalu je kan dalam otak semua orang! Hah..asal penat sikit je terbayang pantai la angin tepi laut la..kemahin kan korang..ha..ha..ha..termasuk aku la nie.

Macam aku ni jenis ikut musim ikut mood ikut hati pun ye jugak. Kadang bercuti kemain merancang berbulan-bulan kadang datang giler last minit bungkus baju terus jalan pegi bercuti, dalam pada tu dalam kete jugak la nak tercari-cari hotel! Ha..ha..ha..sekali sekala buat keje giler best kan?

Rupa nyer sekarang ni dah ade app yang memudah kan hidup aku dan korang yang biase buat keje bercuti last minit nie! Wahhh kata dihujung jari kan? Ni betul-betul punyer hujung jari nie. Okey buat korang yang selalu travel sana sini naik flight turun flight tu sekarang dah ade deal yang betul-betul punyer murah tahap MATTA FAIR punyer harga tau!

LAST MINUTE BOOKING APP

Last Minute Booking

Dengan aplikasi Last Minit Booking ni penuh dengan pakej hotel, flight, tour yang siap dengan full itinerary tau. Jimat masa korang nak pikir macam-macam benda masa nak bercuti. Aku baru tau pasal Last Minute Booking ni tau. Rasa rugi pulak sebab lambat tahu so aku pun tak nak korang lambat tau pasal nie. Kene lah bagitauuuu warga donia pasal benda best macam nie ;)

Dah la Last Minute Booking bekerjasama dengan hampir 32 syarikat penerbangan jadi korang boleh dapatkan mana-mana tiket penerbangan dengan harga yang murah sesuai dengan bajet korang la pada bila-bila masa. Kata last minit punyer keje kan jadi ni lah masa nyer try book tiket dengan deal murah.

Last Minute Booking app

Nah dihujung jari dengan download ke dalam hp! Mudah pantas cepat tau. Internet pun kene cun kalau nak book deal best-best macam nie ;) 

DOWNLOAD APLIKASI LAST MINUTE BOOKING :


Semua pun ade.

Krabi, Bali, Ho Chi Minh..hah Korea yang korang suka sangat nak pegi tu pun ade! Semua pun tersedia mengikut bajet kita sebab dalam app ni kita boleh pilih samada pakej bawah RM1000, ada atas RM1000 boleh pilihhhhh ikut poket dan hati kita la senang citer. Bestkan? Senang tak pening kepala..hati pun riang-riang je nak pegi bercuti!

So korang-korang yang terlepas deal MATTA FAIR haritu boleh la try book kat app ni dengan harga MATTA FAIR jugak! Tak bersesak pun uolls ;)

Logo Last Minute Booking

Nak pesan, sebelum download sila pastikan logo ni baru download dengan yakin tau! Sebab aku perasan dalam Google Apps tu ade banyak plak last minute booking. So pastikan logo ni yang keluar pastu baru download dengan riang ria. Lepas tu apa lagi? Booking la mana-mana destinasi pilihan hati korang. Simple.


Baca kat FB Last Minute Booking tu dia orang lanjutkan "Promosi potongan RM50” sehingga 30 April 2016 bagi memastikan semua pengguna dapat menikmati tawaran hebat ini. Fuhh...anda bila lagi?

#lastminutebooking #travelapps #LMBapps #MattaFair #BlooggersMedia

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WAH BESTNYA THANKS FOR SHARING

Julia Johari said...

Memang best apss ni...suka godek2 hahahha

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah senangnya last minit pun boleh booking ni...:)

Nad MamaZN said...

waa best best

Khir Khalid said...

Wahh bagus... saya baru tahu ni. Thanks sharing ye... :)

el said...

beb...tulun booking kan iols lombok hahaha

LYAfrina said...

tq for sharing

Kira Sakura said...

syok la kalau dapat harga macam matta fair tu haaaaa

hainom OKje said...

Mcm tak de plan nak kemana mana jer....so mls nak pikir le

yaya cendana said...

wah.senang larr cmni keje...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang