thumbnail

Wednesday, April 27, 2016

WW : Doktor Syakirah Irneena Suhaidi


Fokus nyer!

Perut kosong pun nak kene check! Hihihiii...

Tak lama lagi (insya Allah bulan 7 nanti) budak ni akan berusia 3 tahun! Kejap je masa, masih lagi baby kami nie..Becok, manja kededek, taiko, kuat mengamuk, kuat meragam, kuat makan, kuat buat abang kakak..ehh semua dia lah..paling geram kalau bercakap. Seketul-seketul perkataan tanpa pelat. Haish...macam nak cubit-cubit jek mulut tuh. Garang pun boleh tahan. Langsung tak nak dengan orang yang dia tak kenal. 

15 comments:

Kakzakie Purvit said...

Aminn... maqbul doa mama!
Haaa... Siapa tak tahu budak satu ini.
Kakak pun bagus sporting betul:)

Nieyl said...

Singgah pagi rabu ♥
InsyaÁllah...Aunt nieyl doakan...

Raihanah Ahmad said...

main role play camni membantu meningkatkan kecerdasan anak2. seronok tengok depa main

Falsya said...

geramnye doctor nie..

kalau gini comel la doctor kan, penuh klinik..hahaha

SYANI said...

Comelnya doktor.. nak mintak MC boleh tak???hehehe

mama tisya said...

cute doktor cilik ngan spek merah

LYAfrina said...

olor..comey

eima said...

COMEY .. INSHAA aLLAH BAKAL DOKTOR NANTI NI ...

el said...

dokter dokter
cek perut aunty ni
asal buncit tp xde baby
hahahaha
dokter jgn komen yg sakit hati ok
kuikuikui

Khir Khalid said...

Mmg ada tokoh tu... aamiin2... moga dimakbulkan segala doa, in shaa Allah... :)

hainom OKje said...

Haha....sukalah tu dpt chek abang yeh. Budak budak kecik mesti ada permainan doktor ni kan....

Kesuma Angsana said...

Salam Jumaat, comey sgt. In sya Allah satu hari nnti betul 2 jd doktor kan, kecil2 tanamkan minat dier lah

Iman Lukman NulHakim said...

Dokternya cantk dan juga keren, saya juga mau dong di obati bu dokter :)

Kira Sakura said...

meh check adik baby dalam perut auntie ni. tanya dia bila nak keluar hihihi

adianiez AIDA said...

boleh issue kan acik aida mc tak ?
sakit perut ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang