thumbnail

Thursday, May 26, 2016

Pertama Kali Ber-Coral Speaking !


Semalam ade sambutan hari guru kat sekolah Syahmi, sebelum tu hari selasa sekolah Sufiya buat sambutan hari guru tapi yang aku nak share kat sini ialah pertama kali Syahmi terlibat dengan coral speaking ! Perghh...macam tak caya~

Sebelum majlis bermula, budak-budak ni berkarok 1 dewan dengan cikgu ! Kemain sangat cikgu nyer pun..he..he..he..seronok tengok almaklum sekolah semua nyer budak lelaki tau je la kan macam mana nak tarik perhatian dia orang ! Nak bagi diam tak bergaduh..last-last cikgu karok dengan anak-anak. Sporting giler ! ;)


Kemain semangat masing-masing ;) suka tengok ! Cikgu pun cakap ni 1st time ajar budak darjah 3 coral speaking. Syahmi yang pemalu tu pun hilang malu nyer..ha..ha..ha..

Oh ye, hari ni aku cuti jadi esok la ye aku BW. Pagi ni aku dating dengan Eady, petang aku ade hal jadi Eady take over jaga 3 ketul budak sampai aku selesai hal tuh ;)

16 comments:

Nieyl said...

hihi..nieyl smlm cuti..hari ni naik dah kerja..
tapi macam x puas pulak cuti shari..

Kakcik Nur said...

Sekejap anak2 dah besar dan dah pandai sertai aktiviti... :)

Qhaifa Nur said...

Bagus ank2 ber coral speaking izwa..

Mia Kassim said...

Ok selamat bercuti dan berdating!

eima said...

TAKLEH LA TGK PULAK ..ALAHAI .. BLK KARANG TGK GUAN INTERNET RUMA H LA .... TERINGAT ZAMAN KITE DULU MMG MASUK CORALL SPEAKING ... AKTIF JG PI BERLAWAN

Fiza Rahman said...

Selamat berdating.

Norhayati Mohd Isa said...

Wah bangga dengan syahmi..
Bijak sungguh dan berani..

Semoga dipermudahkan urusan Idzwa hari ini..

Nabila Syifa said...

wah..tahniah2, semoga berjaya

Inani Hazwani said...

Semalam tengok video ni, hihi. Pandai diorang bercoral speaking :)

JMR said...

syok dgr budak2 bercoral speaking..

aizamia3 said...

adeh.. kat office takleh tengok.. kena balik tengok kat rumah.. :(

nieda said...

bagus syahmi..asah bakat public speaking depan audience

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nurhidayu said...

Wahhh...hebatnya syahmi

Khir Khalid said...

Alhamdulillah... tahniah... satu pengalaman ilmu yg sgt baik membina jati diri anak2... semoga terus sukses dgn cemerlang dan diberkati kehidupan seluruhnya... aamiin... :)

hainom OKje said...

Kagum dengan cikgu yg tak jemu jemu melatih diaorang ni.... Semua pun berbakat cuma kena asah sikit jer kasi shining budak budak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang