thumbnail

Friday, May 13, 2016

Terima Kasih EPHYRA | Cerita Dari Hati Mendatangkan Tuah.


Alhamdulillah! TQ Ephyra2u ~

Saja post entry ni hari jumaat sebab nak amik berkat hari jumaat. Alhamdulillah semalam dapat notification kat hp dari IG, Ephyra2u ade tag aku, ingatkan kenapa sekali diberitahu aku menang Ephyra Skin Nano Blogger Review Contest dari entry aku yang nie. Pemenang no.1 pulak tuh! Tak percaya okeh!

Jujur cakap aku buat entry tu bukan untuk contest pun. Serius tak teringat pun bab contest ! Tujuan aku buat entry tu semata nak bagitau pasal Ephyra Serum ni memang best~ Entry tu memang dari hati.

Even untuk review haritu pun aku tak tahu ade bayaran untuk blogger yang buat entry. Hu..hu..hu..baca e-mail gitu-gitu jek sampailah masa #sbb2016 ade blogger bagitau ada payment untuk kita yang buat review. Yang aku..ade eh?? Ha..ha..ha..sumpah tak tauuuuuuu tapi alhamdulillah payment pun dah dapat :)

Hadiah yang adik mok menang selfie tu ;)

Tak sangka pulak sebertuah ni. Jarang sangat aku ni bertuah tapi dengan Ephyra memang sherasi bershama kot.Hi..hi..hi..dari cabutan bertuah masa #sbb2016 menang hamper Ephyra, lepas tu adik mok selfie dengan mug Ephyra pun terpilih dapat hadiah istimewa dan sekarang no.1 ?

PERTAMA (RM 500 + PRODUK) - @izwa_0909 .
KEDUA (RM 300 + PRODUK) - @mrsjuliajohari .
KETIGA (RM150 + PRODUK) - @trisy7 .
KEEMPAT (RM100 + PRODUK) - @safurara .
KELIMA (RM 50 + PRODUK) - @hajarshikin .


Alhamdulillah menang RM500 & produk EphyraHarap ade air abam sado dengan serum lagi..wotwot~ ;) Btw..tahniah jugak buat dua adik ku yang cantik manis Julia Johari & Safura Fadhlan !


Terima kasih Ephyra2u dan Oceanlife2u ! Terima kasih jugak blogger femes emes adik Innanie Ariffin sebab kenalkan akak dengan Ephyra ni. Serius serasi sangat dengan kulit aku. Dah takde dah kulit kasar keras bersisik ! No more kertas pasir ;) Again, alhamdulillah syukur ~

Paling lawak bila cakap kat Syahmi "mama menang 500 ringgit!" dengan mata bulat dia cakap "haaaa boleh la bawak adik tengok wayang Angry Bird! Adik nak sangat tengok citer tuuu!" LOL~

25 comments:

Rozita Abdul Rahman said...

wah... tahniah! memang sangat beruntung ni.. ini betul rsezeki tak disangka kan idzwa?

mama tisya said...

tahniah...dpt cash & produck syokkk

Nad MamaZN said...

alhamdulillah
tahniah!


:D

Nieyl said...

Alhamdulillah..rezeki...
itu la akk...nieyl pun terpikat nak try gunaaa...

hainom OKje said...

Tahniah ye Izwa.... tak sia sia kan guna dan review barang Eyphira ni

Qhaifa Nur said...

Tahniah...tahniah

Miss Layaleya said...

tahniah sis.. :)

SYANI said...

Tahniah... Alhamdulillah dapat rezeki yang tak di sangka2 kan..

mun said...

wahhh tahniah tahniah tahniah :)

eima said...

tahniah ... syok nye dpt rm500

Mrs Puex said...

congrats beb.. lelama boleh jadi duta kecik epyhra ni..

all the bestt!!

aminnnn..

Kakzakie Purvit said...

Alhamdulillah... tahniah Izwa:)

Tapi kakak tak ingat yg adik selfie dgn mug
Nak cari dan tengoklah:)

Fieza Sani said...

Tahniah..menang!!!

Inani Hazwani said...

Tahniah kak :)

Nurul Huda said...

Tahniah menang Ephyra Nano Skin..

izzeyda said...

tahniah Izwa..

Julia Johari said...

tahniah kak izwa...hehehe abang long request terbaik tu kak...rezeki anak2 kan kak...tak sangka...alhamdulilah...

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Alhamdulillah.. Tahniah Izwa.. Rezeki berganda-ganda dengan Ephyra.. Syukur.. Seronok dengar.. Happy for you dik :) Semoga terus dimurahkan rezeki lagi.. In shaa ALLAH..

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tah niah lagi sekali babe. Rezeki allah tak pernah salah alamat.

QasehnyaRania said...

woww tahniah siss
rezeki anak beranak :)
ephyra memang serashi kan (",)

Nooriah Abdullah said...

sekali lagi tahniah dari kaknoor
untung nya yg bernama IDZWA ni memang sesaje kann

el said...

weii jeles tau asyik muka uols je menang
wakakakakak ampunnnnnnn melawak je
tahniah kesayangannnn..u totally derserve it..(JUJUR);)
hihihi

Khir Khalid said...

wahhh... tahniah Idzwa... rezeki... alhamdulillah... :) :)

Cik Kumbang said...

Alhamdulillah tahniah
bestnya akak
nak satu hik3~

LYAfrina said...

tahniah ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang