thumbnail

Saturday, June 25, 2016

Bila Dia TERlebih Rajin Lipat Kain !


Rajin sangat !!

1st sila abaikan view yang bersepah itu sebab aku baru pindah ke kuarters office awal puasa hari tu! Tak abis mengemas pun lagi.

Yang nak jadi cerita ni ha budak TERlebih rajin nie ! Aduiiii..janganlah kau start melipat kain depan dia memang dia kongker abis sampai kau pun tak boleh usik kain tu..huwarghhh..dah tu biler nyer nak boleh lipat kain?? Dia nak tido suruh kiter teman sebab nak tangan kiter, abis tu biler dia tido kiter pun confirm lah tido sama..ha..ha..ha..

Lepas dia dah buat kain dalam bentuk train ni dia akan biar je, pastu tak boleh usik pulak tuh ! Grrr..kalau usik dia jerit ! Grrrr...nak lipat kain pun nak kene bergaduh dengan anak. Kalau dulu bergaduh dengan abah anak je, sekarang bergaduh-gaduh dengan anak semata nak lipat kain..ha..ha..ha..

16 comments:

Qhaifa Nur said...

Memang terlebih rajin la...

anyss said...

Assalamualaikum,
untung laaa ada orang rajin lipat kain huhuhuhu

MG schmidt said...

time mood elok mmg syok la dia nak "menolong"

Nabila Syifa said...

ahahaha!! amboi macam kereta api dia lipat

Cik Kumbang said...

Aduhai sabor jela ye akak hehe

Khir Khalid said...

Wahh panjang bersusun tu mcm highway dah hehee... :) :)

Jueliza Jamani said...

Ni bukan lipat ni buat landasan tren hehehe

JMR said...

rajin nak menolong tu..atau dia nampak mak dia cam tak rajin nak lipat kain??

hainom OKje said...

Hihi ada aje akal budak kecik bijak ni tau....kain pun boleh jadi train!

Melissa Muklis said...

amboii. rajinnya lipat kain. hahaha comel ja.

eima said...

haha dah la nk dpt mood lipat kemain pyh kan .... bila dpt gini dpt mmg bergunung ganang la kain bj no

Fiza Rahman said...

Style baru menyusun baju nama nya ni mama ☺☺

Siqah Hussin said...

Idea baru ni adik, susun baju ikut bentuk train. Hehe. Comel comel 😊

LYAfrina said...

alahaiiii...

Cik Tie said...

cam menarik pulak sekali pandang kain yang ber link camtu hikhik

Noriza Abdul Rahman said...

Hahaha...tak tau nak cakap apa sebab anak pun perangai sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang