thumbnail

Thursday, June 23, 2016

Culture Blizz Malaysia Di Matic, Saloma Bistro


Nak borak panjang pun tak boleh. Nak BW apatah lagi. Stress mak hencik. Event ni semalam, aku cuma meramaikan majlis je. Event paling santai pernah kita orang pegi. Korang cuci mata je lah okey.

Matic -Saloma Bistro

Kalau ikutkan petang tu naik bas Hop On Hop Off tu dengan artis-artis Peaceyallfm, tapi apakan daya datang dah terlambat ! So memang kene tinggal laaaaaa..Dato AC Mizal buat edaran bubur lambuk disekitar KL. Kita lupakan yang tu.

Dato AC Mizal

Syuk SYJ

En.Mimpi

Kesayangan

Kalau ikutkan ade ramai lagi artis tapi takdelah aku pegi bergambar dengan semua ! Ade Shidi Ishak, ade Bella, ade Arja Lee, ade Zahid..ehh ramai la tapi aku bukan bangsa nak kejar artis untuk bergambar so kita orang cuma pandang je la sambil makan. Ha..ha..ha..

Perasmian Culture Blizz Malaysia dengan PeaceyallFM milik Dato AC Mizal. Later-later aku cerita lagi okey.

18 comments:

mama tisya said...

dpt juga jemputan..mula nk pegi lps tu xjd sbb ipar duai smua nk berbuka rmi2

Nurzakiah Hanum said...

cute

Kakzakie Purvit said...

Adik! apasal tu hisap jari?
Sukalah ye dpt jumpa selebriti:)

Adik pun tak tahu itu artis ke apa kan. Lainlah Abang Syahmi dan Kak Sufiya:)

Dhiera nadhirah said...

amboi. sakan jumpa artis

Julia Johari said...

Meriah yer...dapat juga jemputan dari Pr kak rozana tu kak...tp perut juju x berapa sedap semalam...tu yg terperuk je kt rumah huhh best2.

Qhaifa Nur said...

Seronoknya, sambil makan tgk retis idzwa

Nurhidayu said...

wahhhh..bestnyaaa

Inani Hazwani said...

Meriah ! Dapat invitation tapi tak pergi pun. Kalau tak dapat jumpa kak Izwa dengan anak anak. Heheh :)

Khir Khalid said...

Wahh menarik... tambahan semalam pun cuti ye tak... best time dgn family juga... :)

Dkna Abza said...

dkna dapat jemputan jugak tapi tak ada rezeki nak berbuka dengan ac mizal..huhu

JMR said...

sebab baik takde Janna nick..tak jeles sgt baca entri ni..haha

Raihanah Ahmad said...

wah bestnya dapat join

el said...

iols pun dpt jemputan gak peaceyawl ni
sure dpt laga2 pipi ngan uols lagi kan..sure dpt dengar jeritan batin iols lagi kan hahahahaha
tp apakan daya jauh bebeno haihhhh hahaha

Siti Rohaida Yusof said...

wah..bestnya..

hainom OKje said...

Tak per tak bergambar pun Izwa...sebab yang lain tu mcm kurang femes je hihi

Siqah Hussin said...

Wahhhh syoknya bergambar dengan artis gitu 😁

LYAfrina said...

waa..jumpe retiss

Cik Tie said...

Wahhhh..jumpa AC tu :) :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang