thumbnail

Tuesday, June 07, 2016

Disney Junior : Animate Your Imagination | Jom Keluarkan Imaginasi Anak-Anak !

Disney Junior - Animate Your Imagination

Disney Junior - Animate Your Imagination

Sebenar nyer dah 2 minggu aku terima parcel nie tapi apa kan daya busy dengan hal dunia sampai tak sempat nak explorer benda ni dengan anak-anak ! Ape benda nie? Ha ni la nak bagi tau..Animate Your Imagination witch is kita minta anak-anak melukis atau kita videokan imaginasi dia orang untuk sertai contest yang dianjurkan oleh Disney Junior.

Tema : Princess, Pirates & Space Adventure

Gigih melukis.

Syahmi dah tentulah tema Pirates dan Sufiya tak payah cakap lagi la tak lari mana dengan Princess Sofea dia tu ;) tapi penyertaan sebenar nyer untuk kanak-kanak berusia 2-7 tahun jek. He..he..he..abang Syahmi bagi semangat jek untuk Sufiya. 

Nak sertai semudah 1 2 3 je : 

1. Ambil gambar anak sedang melukis / mewarna. Atau rekod kan ke bentuk video. Gambar mestilah bertemakan Princess, Pirate atau Space Adventure ! Pendek kata bertemakan cerita kat Disney Junior tu la..

2. Hantar penyertaan ke Disney Junior - Animated Your Imagination sebelum 12 Jun 2016.

3. Ikuti Disney Junior dari masa ke semasa untuk mengetahui adakah penyertaan anak anda terpilih ! Simple.




Untuk lebih lanjut boleh ke : DISNEY JUNIOR

Jom korang..cuti sekolah ni kita bagi peluang kat anak sepahkan umah melukis mewarna lepas tu boleh join contest nie ;)

9 comments:

Julia Johari said...

Pandai syahmi dan suffiya mewarna...bestnya contest dia...nanti nak ajak abam Qi warna lagi hehehe...tp dia selalu kaler luar dari kawasan sebenar hahahhaha fenin mak

Qhaifa Nur said...

bkn semua org berbakatkn idzwa...
klau diasuh dr kecil tak mustahil berjaya..
seronok tgk syahmi n suffiya mewarna...

mama tisya said...

tisya pn suka mewarna ..oh utk 7thn ke bwh je..good luck sufiya

el said...

best ni..sure budak2 kat umah suka ni

HeNRieTTa JoSe said...

betsnye...untie rietta pown suka semua coloring tools tu....

Inani Hazwani said...

Syoklah dapat banyak alat untuk mewarna dengan melukis tu. Hiks. Goodluck Sufiya !

Khir Khalid said...

Wow menarik ni... bentuk minda kreatif utk anak2 juga... seronok.. :)

Nurhidayu said...

menarikkkk...rajin izwa join..

Fiza Rahman said...

Bestnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang